— Які сьогодні були задачі перед вашими молодими хлопцями, та які висновки були зроблені?

 

— Важка гра. Молодим хлопцям важко протистояти такому супернику. Але ми готувалися, тренувалися, налаштовувалися. Мали план гру: зустрічати у центральній зоні, активно проводити атаки, за можливості, але, на жаль, багато що не вийшло. Можна сказати, програли за явною перевагою суперника.

 

— На відміну від «Маріуполя» та «Львова», здалося, що «Дніпру-1» було з вами не дуже важко. З чим це пов’язано? «Дніпро-1» є настільки сильним чи у ваших хлопців щось не вийшло?

 

— Звичайно, «Дніпро-1» — сильна команда. Але для нашої молоді це третій матч, і, напевно, не вистачило сил. Важко відіграти такі матчі на рівні, де потрібне швидке прийняття рішень. Тут зовсім інша інтенсивність, тому й припускалися помилок. Пропустили голи, відповідно, й програли.

 

— «Ворскла» та «Олександрія» після завоювання Кубка Престижу ставали бронзовими призерами. Як ви відчуваєте…

 

— Ви натякаєте, що… Ні, не будемо про це казати. Хочу привітати «Дніпро-1» з трофеєм. Його заслужено завойовано, і, вважаю, що усі перемоги ще попереду. Звичайно, бажаю Дмитру Михайленку пройти далі і потрапити до єврокубків та демонструвати гарний результат. Це вже буде показником усієї роботи.

 

— Чи є думки у Полтаві з приводу наступного сезону?

 

— У Полтаві є команда, все добре. Будуть підготовчі збори, а стосовно футболістів вирішуватиме головний тренер. Ці питання, більшою мірою, до тренера першої команди.