Капітан СК Дніпро-1 Сергій Кравченко дав інтерв’ю після гри з ФК.

 

— Сергію, як ти побачив дербі з середини?
— Сьогодні була дуже чудова атмосфера, вийшов сильний матч! Помітно було зразу, що на нас ретельно налаштувались — хлопці грали дуже добре, молодці. Щодо моментів, так в нас їх було досить багато, але не змогли забити, я рахую все ж таки ми повинні були вигравати, але й один пункт в такій непростій грі — теж не погано, будемо набирати далі.

 

— Як тобі сьогодні трибуни, чи чули ви що кричали ультрас Дніпра? Та й взагалі, напевно, сьогодні був рекорд по кількості глядачів…
— Для мене саме головне,що люди ходять на футбол, якщо є вболівальник, нам є для кого грати. Це саме головне на стадіоні — глядач.

 

— Образливі випади фанатів Дніпра?
— Ну дивіться, я вважаю, якщо ти вболівальник своєї команди — вболівай, підтримуй — жени вперед, все як має бути! Навіщо ображати суперників? Вболівайте за ФК Дніпро чого ви чипаєте СК? Я цього не розумію, якщо чесно… Ми всі чули, що вони вигукивали і так само чули, що на ці випади весь стадіон ніяк не реагував, люди нормально пітримували і одну, і другу команду, і вважаю отримали насолоду від футболу. Ще ми приємно були здивовані вболівальниками з атрибутикою СК, чули їхні гасла та барабани — добре, що розвиваємось і в цьому напрямку. Шкода, що обидві команди не порадували усіх вболівальників забитими м’ячами, але накал у грі був дійсно добрий — і як нам, так і молоді Дніпра такі ігри підуть тильки на користь, вважаю сьогдні був гідний рівень гри.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1