Прогноз Sport.ua – 1:0

До вирішального протистояння за путівку в єврокубкову осінь «Дніпро-1» підійшов без головного тренера.

При цьому, варто визнати, що тиждень тому обезголовлений «Дніпро-1» домігся дуже непоганого результату у виїзному матчі, зігравши внічию 1:1.

Для трнавського «Спартака» нічия в домашньому матчі, який вони закінчували з чисельною перевагою у дві особи проти команди без головного тренера, навряд чи можна назвати успіхом.

Букмекери, як уже було сказано вище, фаворитом матчу-відповіді бачать «Спартак», однак це той випадок, коли ми з ними не згодні. Наша ставка – перемога «Дніпра-1» в основний час, коефіцієнт – 3,1.

Прогноз football.ua – 1:0

Для Дніпра-1 настає, напевно, головна та вирішальна гра першої половини сезону.

Незважаючи на всю плачевну ситуацію на початку сезону, дніпряни змогли зачепитися за результат у першій гостьовій грі, яка закінчилася з рахунком 1:1.

Для Спартака ситуація також неприємна — словаки не змогли скористатися чисельною перевагою і згаяли хороший шанс, який може випадати раз у житті і це не просто домисли, а слова головного тренера клубу з Трнави Міхала Гашпарика.

Перевагою для дніпрян та мінусом для словаків є травма основного нападника Марко Джурічина,

Прогноз ua-football.com – 1:2

Минулого тижня “Дніпру-1” вдалося зробити свого роду подвиг. Граючи фактично без головного тренера, і вдесятьох майже 100 хвилин, віце-чемпіон України зміг не програти у виїзній грі “Спартаку” з Трнави. Однак ніхто не каже, що у матчі-відповіді буде легше.

Перший матч не дозволив визначити співвідношення сил у цій парі. Граючи вдесятьох “Дніпро-1” час від часу виглядав непогано, але все ж у “Спартака” були кращі шанси. Словацький клуб, ймовірно, зробив висновки після першого матчу, і в матчі-відповіді діятиме сміливіше. Прогноз – перемога “Спартака” Трнава 2:1.

Прогноз football24.ua – 2:1

Нельзя сказать, что СК Днепр-1 точно лучше Спартака Трнавы. Соперники прямо сейчас примерно равны, да еще и похожи по своим проблемам и достоинствам. Тем не менее, у подопечных Валерия Городова значительно больше опыта больших матчей – есть футболисты с выступлениями в группах ЛЧ/ЛЕ/ЛК, в Ла Лиге и сборной Украины. Словацкий коллектив пока что о таком даже не мечтает.

Как показали ответные матчи против Панатинаикоса и Славии, днепровцы способны собраться и продемонстрировать хороший футбол, несмотря на все проблемы. И, кстати, имеем тенденцию – вторая игра у “спортклубовцев” всегда лучше первой. Важно только обойтись без привозов в обороне.

Вряд ли их удастся избежать совсем. Моменты у Спартака будут, но мы все же поставим на победу украинского клуба. Слишком много факторов позволяют надеяться на триумф. Осталось перенести теоретическое преимущество на футбольное поле.

Прогноз footboom1.com

Судьба еврокубковой осени для днепрян будет разрешаться в Словакии.

Будем верить в наших ребят, ведь многие факторы на этот раз говорят в их пользу. Главное, чтобы закончился хаос в защите, которым днепряне отмечаются в этом году. Большое количество дурных фолов, большие открытые зоны и провалы не позволяли чувствовать себя спокойно. Надеюсь, на этот раз мы увидим в разы меньше подобных ошибок, но, думаю, без них не обойдется. Потому мой прогноз победа “Днепра-1” и обе забьют. 3:1, или 2:1 – самые вероятные итоги матча.