Прогноз Sport.ua – 1:1

«Дніпро-1» підходить до матчів зі «Спартаком» у максимально поганому стані. У семи офіційних матчах сезону команда здобула лише одну, і то непереконливу перемогу – в УПЛ із рахунком 2:1 над «Поліссям», яке з 20-ї хвилини грало в меншості.

Криза була очевидною і за результатами, і за змістом гри, і завершилася досить закономірно – відставкою головного тренера Олександра Кучера, який пішов слідом за Євгеном Красніковим.

Ситуація дуже непроста, і над «Дніпром-1» нависла цілком реальна загроза залишитися без єврокубкової осені, ще до кінця серпня вилетівши по черзі з усіх трьох єврокубків. Хоча за підбором виконавців віцечемпіони України навіть після продажу Довбика набагато сильніші за свого суперника, і сумарна вартість складу «Дніпра-1» майже в 4 рази вища, ніж у «Спартака».

Фаворитом двоматчевого протистояння букмекери вважають «Дніпро-1» (1,64 проти 2,25), але конкретно в першому матчі вище оцінюються шанси «Спартака» з Трнави. Ми ж ризикнемо поставити на нічию, коефіцієнт – 3,55.

Прогноз football.ua – 1:1

Останній шанс Дніпра-1 здійснити єврокубкову мрію цього сезону.

Які можуть бути у такій ситуації очікування? Тут скоріше мова вже йдеться про надію, що тренерська зміна стане для команди позитивним імпульсом, як це часто буває.

Звісно, хочеться вірити в успіх української команди, але банальні факти мимоволі розвіюють цю віру: Дніпро-1 перебуває далеко не в найкращій формі, то ще й напередодні матчу залишився без свого головного тренера. Можливо, відставка Олександра Кучера стане позитивним імпульсом для дніпрян, а ми, у свою чергу, сподіватимемося хоча б на те, що головна інтрига збережеться до матчу-відповіді.

Прогноз ua-football.com – 3:1

“Дніпро-1” продовжує трясти. Після кругообігу футболістів, у віце-чемпіона України почалася і тренерська карусель.

Залишатися без головного тренера перед таким відповідальним матчем – це не найкраща ідея, проте ймовірно “Дніпро-1” не міг інакше.

“Спартак” вважається фаворитом. Команда Міхала Гаспаріка зараз на куражі, її підтримуватимуть повні трибуни “Антона Малатинського”. “Дніпро-1” залишився без тренера, а зіграності не було й раніше. “Спартак” забиває у всіх матчах, а “Дніпро-1” у всіх пропускає.

Прогноз football24.ua – 1:1

СК Днепр-1 продолжает штормить.

Спартак сильно выглядел в родных стенах. Именно здесь словаки вынесли Ауду, Лех и Подбрезову, причем только в последнем случае они забили меньше трех голов. Учитывая кризис СК Днепр-1, стоит признать – фаворитами в домашнем противостоянии являются трнавцы.

Нашей команде необходимо найти здоровый баланс между агрессией и надежностью. Ответный матч против Славии показал, насколько перспективно может действовать “спортклуб” при желании рисковать – но за этот риск наказывали. У Спартака Трнавы, кстати, дела аналогичные. Учитывая вышеупомянутые факторы, мы поставим на результативную ничью.

Прогноз footboom1.com

Еще месяц назад “Днепр-1” сражался за место в Лиге чемпионов, а сейчас надеется удержаться в Лиге Конференций. Дела команды уходят далеко от тех, что были год назад: и уровень игры, и надежность, да и психологическое состояние падает все ниже и ниже.

Сделает ли небольшую встряску отставка Кучера для команды – большой вопрос, ведь, как частенько бывает, такие действия не всегда помогают выровнять ситуацию. 

“Днепру-1” довольно тяжело даются матчи в еврокубках, но есть одна повторяющаяся тенденция: команда как забивает, так и пропускает. Подобную ситуацию имеет и у “Спартака”, отсюда и напрашивается ставка на то, что обе команды в этой игре свои голы забьют. Фаворита определить трудно, поэтому оставим этот вариант единственным на эту игру.