— Тривають збори, багато тренувань і накопичується втома. І сьогодні ми грали на ще більш «не свіжих» ногах, ніж це було у першому спарингу. Але нічого, перевірили себе проти хорошого суперника. Щоправда, ми зараз з ним у різному стані, адже у поляків чемпіонат стартуватиме вже буквально за тиждень, тому вони більш свіжі, що особливо відчувалося по першому тайму – вони діяли швидше і ми за ними не встигали. Але у будь-якому разі, чим більше ми будемо грати проти сильних суперників, тим краще будемо прогресувати навіть на зборах, тому такі спаринги нам їдуть тільки у плюс. І краще зіграти з сильним суперником, навіть поступитися йому, все це йде нам у «скарбничку». А у другому таймі, за моїм відчуттям, ми добре стримували контратаки, більше володіли м’ячем і створили більше гостроти біля воріт суперника.

 

— Кажуть, що результат на зборах не так важливий, але саме від тебе йшли підказки партнерам, що обов`язково треба забити. Наскільки це важливо на зборах?

 

— Звичайно, ми усі – професійні спортсмени і виходимо на поле, щоб перемагати, але сьогодні нам цього не вдалося зробити. Проте треба тверезо оцінювати ситуацію, адже дійсно, ми хочемо перемогти, проте у контрольних матчах ми переслідуємо масу різних футбольних нюансів.