Атакуючий півзахисник СК «Дніпро-1» Максим Третьяков прокоментував підсумки матчу проти луганчан:

– Максиме, команда на початку другого тайму домінувала, вела у рахунку, але далі були незрозумілі хвилини, коли пропустили два голи. Ви тоді виходили на поле, що відчували зсередини гри?

–  Я вийшов, коли вже все це трохи заспокоїлося, уся ця десятихвилинка. Звичайно, ми засмучені, що не зуміли стабільно провести цей другий тайм. А потім, ви вже бачили, що і тривога заважала, і ми мали моменти і напівмоменти, проте їх не реалізували.

– На початку матчу і Піхальонок залишив поле, і Сарапій грав через біль. Це все не надає можливості команді згуртуватися і далі впевнено діяти на полі?

– Це для нас ключові гравці – і Сарапій, і Піхальонок – вони лідери команди. Звичайно, що це впливає на гру, коли такі футболісти не грають. Крім того, згадаємо, що сьогодні через травму не було і Філіппова, який є нашим головним бомбардиром і його звісно, теж сьогодні не вистачало.

– Ти вийшов у другому таймі, щоб підсилити гру і мав момент.

– Дійсно, був момент, коли після стандарту з Олегом Очеретьком трохи не розібралися. Тоді можна було забити, але не вдалося.

– Команда у гостях перемагає, а ось вдома ні. У чому причина цього?

– Так, і у матчі з «Минаєм» було багато тривог, і сьогодні у нас один гравець випав перед матчем, інший на самому його початку. Причини можна знаходити різні, але вже хочеться порадувати наших вболівальників домашньою перемогою, тому будемо старатися у майбутньому це зробити.

– Попереду як раз домашні матчі з «Динамо», «Кривбасом» і «Шахтарем». І конкуренти втрачають очки і ви. Ще не все втрачено в плані турнірної таблиці?

– Не все ще втрачене, тим більше, якщо згадати перше коло, коли проти цих команд нам ігри вдавалися з гарним результатом. Так що будемо себе націлювати саме на це.