— Заурі, ти тільки прибув у команду і одразу ж починаються збори. Готовий до такої ситуації?

 

— Так, звичайно. І це вже не перший подібний випадок. Взагалі, я цього вже довго очікував і давно хотілося у бій, так що із цим ніяких проблем немає.

 

— Останнім часом у твоїй кар’єрі була певна невизначеність. Як вийшло, що вона у підсумку розв’язалася на користь СК «Дніпро-1»?

 

— Як, мабуть, і буває зазвичай у таких випадках. Надійшла пропозиція від клубу, і я досить швидко погодився на перехід, особливо нічого не затягуючи.

 

— Які при цьому були визначальні фактори? Можливо, з кимось радився?

 

— Ні, не з ким не радився, а приймав це рішення самостійно. Знаю, що «Дніпро-1» — це хороша команда за складом футболістів, тож переїзд до Дніпра мене повністю влаштував.

 

— З кимось з гравців «Дніпра-1» був вже раніше знайомий?

 

— Так, з Олександром Сватком ми ще разом у «Зорі» грали, та й взагалі хлопців у команді знаю.

 

— Багато хто з голкіперів, які переходять до «Дніпра-1», кажуть про те, що при прийнятті рішення важливим фактором є особистість тренера воротарів дніпрян Валерія Городова.

 

— Звичайно, я знаю, що він у Дніпрі вже давно працює, а його вихованці постійно входять до топ-кращих голкіперів країни. У цьому велика заслуга тренера. Дуже хочеться із ним попрацювати і, звичайно, це теж було одним з факторів мого сюди переходу.

 

 

scdnipro1.com.ua