Передматчева пресконференція головного тренера словацького «Спартака» Міхала Гашпаріка:

– Цей тиждень  у нас проходив у класичному темпі. Ми проаналізували матч, подивилися на власну гру, винесли певні помилки. Крім того, у нас була важка гра проти «Каліце», після чого відбулось лише три тренуванні на тижні. Завтра ми повинні бути готовими на усі 100 відсотків, тому ми не проводимо сьогодні тренування. Це для того, щоб гравці знаходились у найкращих фізичних кондиціях.

– Який стан Джурічіча?

– Марко зараз перебуває у лікарні і чекає на подальше обстеження. По його діагнозу зараз нічого не можу сказати. Для нас це проблема, адже він представляє якість в атаці і є дуже небезпечним футболістом. Нам потрібно знайти заміну. У нас є Мілош Орістовські – він зіграв у неділю і добре себе проявив. Є також інші альтернативи. Завтра побачите, хто саме вийде на цій позиції.

– Який план на завтрашній матч?

– У мене є певний план в голові. З «Каліце» у нас була велика ротація, щоб запобігти травм і щоб футболісти підійшли до матчу з «Дніпром-1» у кращих кондиціях,  адже ця зустріч дуже важлива. У минулому матчі, незважаючи на перевагу у кількості гравців, усе закінчилося тільки внічию, тому завтра нам потрібна лише перемога.

– У «Дніпра-1» зараз немає головного тренера і не буде двох дискваліфікованих гравців. Що думаєте з цього приводу?

– Так, ми готувалися до того, що у «Дніпра-1» буде новий головний тренер, а саме пане Гарсія. Ми аналізували його роботу в інших командах, але у підсумку були здивовані, що його не буде. Щодо двох вилучених футболістів, то так, це для нас стане невеликою перевагою, адже це якісні гравці. Проте я не думаю, що для суперника це стане великою втратою, адже у них багато якісних футболістів. Хоча все ж таки, це для нас перевага, котру ми спробуємо використати. У першій грі ми не зуміли досягти перемоги, тому ми завтра не будемо грати на нічию, а будемо прагнути перемоги.

– Як вважаєте, чого завтра очікувати на трибунах. Відомо, що приїде 600 фанатів «Спартака». Чи чекаєте ви на підтримку від мешканців Кошеців?

– Впевнений, що завтра ми відчуємо домашню атмосферу. Сподіваюся на підтримку і місцевих мешканців. Це додасть нам додаткових сил на полі і команда зможе виклатися на повну. Впевнений, що словаки покажуть, що ми одній на стороні і підтримають нашу команду.

– Але якщо «Дніпро-1» вийде в групу Ліги Конференцій, то мешканці Кошице зможуть побачити його живцем?

– Так, але сподіваюся, що вони нас підтримають, а потім будуть вболівати за «Спартак» по телевізору матчах в Трнаві.