— Звичайно, важко грати з четвертої хвилини вдесятьох. Навантаження, яке лягло особливо на оборону, напевно, й призвело до того, що ми пропустили. Вітаю «Дніпро-1» з перемогою. Але залишившись навіть у меншості, ми грали на перемогу й намагались досягти результату. Створювали моменти, але знову підвела реалізація. Наприкінці, повторюсь, не вистачило сил та концентрації. Бажання перемогти якось перехлеснуло все інше, й ми припустилися помилок.

 

— Чи міг Супряга сьогодні не грати?

 

— Навіщо воно вам зараз треба? Він зіграв, забив три м’ячі. Все.

 

— Раніше «Динамо» не дозволяло грати орендованим…

 

— Якщо він зіграв, значить, дозволило. Не можу відповісти на ваше запитання, тому що у ньому немає запитання.

 

— А взагалі, яка ваша думка, чи правильно, коли орендовані гравці виходять проти свого клубу?

 

— Це завжди досягається домовленостями між клубами, тому я не втручаюсь у це. Моя справа тренувати.

 

— Нечасто доводиться керувати командою у меншості. Що вам надав цей досвід як тренеру?

 

— Це не вперше. Як казав, ми достатньо тривалий час стримували тиск, вели контрігру та могли у меншості забивати. Після того, як шанси зрівнялись, ми бажали підсилити гру та, ще раз кажу, грали лише на перемогу. Але, на жаль, припустилися деяких помилок. Напевно, бажання перехлеснуло дещо.

 

А як вам ВАР?..

 

— А вам?

 

— Я не сперечаюсь з приводу моментів з вилученням чи пенальті. Кажу про те, що усі команди мають перебувати у рівних умовах. За іншого збігу обставин, суддя навіть не показала жовтої картки. Регламент передбачає, що всі команди мають перебувати у рівних умовах. Це принцип! На жаль, у нас він не діє. Якщо немає можливості робити ВАР для всіх, притримайте його, накопичуйте кошти. Регламент змагань декларує, що всі команди перебувають у рівних умовах! Дякую.