Напередодні матчу з ФК Таврія тренер СК Дніпро-1, Дмитро Михайленко, поділився думками про майбутніх суперників.

 

— Попереду Таврія — наскільки добре ви знаєте суперника?
— Команду знаємо настільки, наскільки можливо з урахуванням тих ігор, де вони брали участь. Таврія показує дуже гідні результати, про що свідчить і місце на старті сезону у таблиці. Проте, ми не занадто сильно спостерігаємо за суперником, тому що перш за все, зараз сконцентровані на своїх діях і своїх цілях. Ми розуміємо, що якщо зіграємо так, як ми хочемо, агресивно, в той футбол, який показували у перших іграх сезону, отримаємо результат. І результат залежить тільки від нас. Безумовно, ми хочемо очолити одноосібно турнірну таблицю і зробимо все можливе, щоб цього досягти.

 

— По тренуванням ми бачимо, що вони проходять не у пересічному режимі, очі горять, хлопці працють у піднесенному настрої, помітно що у них блищать очі.
— Зараз все в команді добре, повторюсь, у стартових іграх при доволі непоганій грі, ми здобули 100% результат, який зазвичай об’єднує і дає додаткові сили та позитивні емоції. Всі гравці в команді заряджені на перемогу. Тим більше, ви правильно сказали, про однакову кількість очків, а тому є шанс очолити таблицю, що також додає особливої мотивації. Сподіваюсь у грі з Таврією, нам вдасться втілити на поле все,що ми відпрацювали на тренуванні і ми знову подаруємо багато приємних емоцій нашим вболювальником! Тож до зустрічі на Дніпро-Арені.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1