Дмитро Михайленко прокоментував прес-службі матч з ФК Судобудівник у Миколаєві.

 

— Дмитро Станіславовичу, матч не дограли. Ваш колега зізнався, що дуже засмучений, адже впродовж тижня ретельно готувалися до гри з лідером. Прокоментуйте сьогоднішні події у Миколаєві.
— Так, ми теж звісно засмучені, адже нам прийдеться повернутися, щоб догравати тайм. Нам буде потрібно шукати вільне вікно у календарі, змінювати свої плани. Так, погода внесла свої корективи ще кілька годин тому ми потерпали від спеки, а тут трапилася така різка зміна погодних умов, дуже сильна злива, поле швидко розкисло — приймаємо все так як є, ми не можемо у таких випадках нічого змінити, тому будемо чекати на рішення компетентних у цих питаннях фахівців, та сприймемо будь яке рішення.

 

— Тренер суперників зізнався що здивувався коли не побачив у заявці Сергія Кравченка, вони продивлялися ігри, готувалися до протистояння з Сергієм у центрі поля, а Він навіть не приїхав у Миколаїв, до речі, чому саме?
— Щодо відсутності Кравченка, то тут декілька моментів, як Ви знаєте він тільки нещодавно залікував важку травму, тому ми вирішили у досить далеку подорож його не залучати, ну і друге — в нас у середу дуже не проста гра і там участь Сергія буде більш обґрунтована, він зараз займається по індивідуальній програмі, тож до дербі сподіваюсь Кравченко буде готовий допомогти команді. Що до слів тренера Судобудівника, подивимось, якщо на Сергія так налаштовувались і засмутилися його відсутністю, можливо, коли будемо догравати цю гру, то приїде і Кравченко, подивимося (посміхається).

 

— Ще питання по грі, точніше по тій частині котра відбулась, що Ви цікавого побачили за 45 хвилин, та кому ця злива все ж таки пішла на користь?
— Якщо б і далі була спека, було би важко і нам, і суперникам, але якість поля грала би на нашому боці, ми краще тримаємо м`яч, тож, суперникам було б ще важче, бо довелося б бігати ще більше, але навіть на такому затопленому газоні в нас були моменти. Шкода знову є проблеми у реалізації гравців групи атаки… потрібно використовувати перевагу, шукати свої моменти та намагатися більш вдало діяти, коли момент вже створений. Нам потрібно додавати в атаці, нападаючі повинні забивати більше.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1