Головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко підвів підсумки переможного гостьового матчу проти Таврії-Сімферополь (2:1) в інтерв’ю клубній прес-службі.

 

— Дмитро Станіславович, дуже нервовий вийшов матч сьогодні. Чому саме так склалося?
— Важко грати проти хорошої команди, яка добре захищається, має міцну оборону і не дає можливості бити по воротах. До того ж, якість газону було далеко не найкращою, а це у першу чергу зменшує шанси атакуючої команди і за таких умов захищатись легше. Тому нам потрібно було терпіти і забивати першими, щоб контролювати гру, а трапилось навпаки, ми змушені були відіграватись. Довелося міняти гру, випустили свіжого форварда і задоволені тим, що Юра допоміг нам, забивши гол у дуже важливий момент гри. Ми ради, що зуміли дотиснути суперника. Коли ти захищаєшся протягом тривалого часу, то в тебе втрачається концентрація, і вважаю, що саме через це суперник дав нам можливість наприкінці матчу вийте вперед.

 

— Захарків сьогодні став справжнім джокером команди. Як прокоментуєте його гру?
— Ми знаємо його хороші якості: він добре виходить на заміну, він рухливий, він добре веде боротьбу, хлопець швидкий. Він вже забив кілька м’ячів, допоміг і сьогодні. У всіх хлопців з групи атаки ще буде шанс, адже зараз у збірну поїхав Супряга, у нас залишилось в команді три нападаючих, а граємо ми зараз у два форварди, тому на поле будуть виходити усі.

 

 

Прес-служба СК Дніпро-1