Тренер Дніпра Сергій Нагорняк в інтерв’ю Футбол 24 прокоментував результати жеребкування півфіналу Ліги Європи.  Нагадаємо, дніпропетровцям у суперники випав італійський Наполі, а іншу пару склали Фіорентина — Севілья.

 

— На цій стадії Ліги Європи немає слабких суперників, — каже Сергій Миколайович. — Наполі — хороша команда, має достатньо зіркових виконавців. Ну нічого, будемо намагатися пройти у фінал.

 

— Пригадуєте матчі Дніпра із Наполі у Лізі Європи в сезоні 2012-2013?
— Так, звісно. Тоді дніпряни переграли італійців удома з рахунком 3-1, а на виїзді поступилися 2-4. Усі голи в другому матчі у ворота Дніпра забив Кавані. Тим не менш, дніпропетровці вийшли із групи-смерті із першого місця. Крім Наполі, тоді з нами конкурувало ще ПСВ, АІК. Тож, наші хлопці уже мають переможний досвід із Наполі. Щоправда, з тих пір обидві команди змінилися. Це уже історія. Хоча у нашій команді збереглося половина складу з того часу.

 

— Судячи зі всього, особливого значення з ким грати у півфіналі не було, оскільки усі суперника сильні?
— Так… Севілья на провідних ролях в Іспанії, силу Фіорентини ми бачили на прикладі матчів із Динамо, Наполі теж не подарунок. У півфіналі легко не буде з будь-яким суперником.

 

— Зараз кінцівка сезону, у Лізі Європи на Дніпро очікують непрості матчі, в чемпіонаті також. Вистачить сил у команди?
— У переможців рани заживають дуже швидко (сміється). Дніпро ставить перед собою високі завдання. Ще крім Ліги Європи і чемпіонату буде півфінал Кубка України. У всіх турнірах будемо намагатися якомога краще виступити. Чи вистачить сил? Думаю, вистачить. У нас хороша група гравців, будемо проводити ротацію складу. Дніпро ще ніколи не грав в такому ритмі. Зараз ми грали через кожні 3-4 дні. В такому режимі виступатимемо до 23 травня. Як такого тренувального процесу у нас уже не буде.

 

 

football24.ua