— Сьогодні, насправді, гра вийшла досить важкою. Не дивлячись на те, що ми довго вели у рахунку, і гра була під нашим контролем, проте в останні 15 хвилин на полі був справжній «валідол». Дуже хороший суперник, проти якого у нас завжди дуже важкі матчі. Щодо моїх моментів, то спочатку у мене була поперечина, і тоді трохи не пощастило, ну а далі були командні дії, коли вдалося завершити комбінацію ударом і забити.

 

— Тобі особисто вдається в останніх матчах набирати оберти і виконувати те, що на тебе покладає тренерський штаб?

 

— Важко сказати. Я би не сказав, що  мені все вдається. Я намагаюся вимагати від себе у кожному матчі все по максимуму, і теж саме хоче головний тренер. Сподіваюся, що з кожним матчем все буде все краще і краще. Головне, щоб команда вигравала, а моя особиста роль у цьому не така і важлива.

 

— Можливо твої нові бутси так посприяли твоїй грі?

 

— Хлопці кажуть, що це американські бутси і у таких у регбі грають (посміхається). Загалом, то вони досить зручні і м’які.

 

— Більшу частину зустрічі команда володіла перевагою, але в кінці матчу супернику вдалося повернути гру до інтриги. Що трапилося?

 

— Гадаю, що хлопці під кінець гри вже втомилися і сіли в оборону, а суперник навпаки полихав і прагнув відігратися. Але ми витримали цю напругу, плюс червона картка була у суперника, тому добре, що все скінчилося саме так.

 

— Сім очок у трьох матчах на старті сезону. Які в цілому враження від такого початку чемпіонату?

 

— Враження тільки позитивні, і це тільки початок. Від матчу до матчу ми будемо йти далі, і вже подивимося що буде в кінці чемпіонату.

 

— Принаймні до завтра команда ночує на першому місці. 

 

— Справді так? Значить ми — чемпіони! Дякую!

 

 

scdnipro1.com.ua