— Які твої перші враження від перебування у клубі? Ти тільки-но побував на невеличкій екскурсії базою. Як тобі?

 

— Для мене велике задоволення підписати контракт з таким клубом. Перебуваючи на базі, одразу відзначив, що тут все свідчить про роботу великого клубу. Тож, я щасливий та сповнений ентузіазму. Обіцяю робити все для прогресу клубу.

 

— Що ти знав про Україну, місто, клуб перед трансфером?

 

— Перед тим, як прийняти пропозицію «Дніпра-1», я отримав повну інформацію від мого агента Марсело, який також є агентом Матеуса. Він вичерпно розповів про минулі часи та про теперішній клуб. Також я отримав інформацію від Бруно Гами. Від усіх відгуки були дуже схвальними, і я вирішив погодитися на перехід. Зараз щасливий бути тут та сподіваюсь робити все та прогресувати разом з клубом.

 

— Для тебе це перший трансфер у кар’єрі і одразу за кордон. Невже не нервуєш?

 

— Так, дійсно я вперше їду з Португалії за кордон. Але в мене є досвід деяких європейських матчів, набутий декілька років тому. Зараз я тут і добре налаштований. Я така людина, що швидко звикаю до нового, добре адаптуюся. Не бачу проблем, які б завадили зробити це тут, у клубі та у місті. Хочу якнайшвидше познайомитися з усіма, почати тренуватись та грати.

 

— Ти готовий вчити мову? І чи збирається твоя родина переїжджати сюди?

 

— Наприкінці вересня дружина з обома нашими дітьми приїде до Дніпра і житиме тут. Що стосується мови, ми вже обговорили це питання з клубом. Буду брати уроки, аби паралельно вивчати англійську та українську. І дружина, до речі, також хоче, коли приїде, вивчати українську.

 

— «Ріо Аве» вибув з вищого дивізіону Португалії минулого сезону. У цьому чемпіонаті ти був у заявці клубу, але не зіграв жодного матчу. Чому так вийшло? Готувався до трансферу?

 

— Після вильоту було очікування, що клуб продасть мене. Передбачалося, що за кордон. Йшла мова про те, що я заслужив на те, щоб не грати у другому дивізіоні та піти. Тай хотілося вже щось змінити у кар’єрі, спробувати пограти за кордоном. Зараз ситуація прийшла до переходу у «Дніпро-1», і я не думав двічі перед прийняттям рішення.

 

— Ти бачив якісь матчі «Дніпра-1» у цьому сезоні?

 

— Я не бачив повні матчі, адже у Португалії важко дивитися трансляції українського чемпіонату. Але я знаходив в інтернеті огляди матчів і звертав увагу, як грає команда, діють футболісти. Мав змогу оцінити рівень та отримати певну інформацію щодо гри команди.

 

 

scdnipro1.com.ua