Прогноз Sport.ua – 1:2

Команда Олександра Кучера досить несподівано утримує лідерство в турнірній таблиці чемпіонату УПЛ. За 10 зіграних поєдинків дніпряни набрали 28 очок із 30 можливих та випереджають найближчого переслідувача, донецький «Шахтар», на 2 бали. І це при тому, що у цьому сезоні «Дніпро-1» вперше грає на два фронти.

 

«Колос» продовжує боротися за єврокубкову зону. В активі підопічних Вишняка 15 очок, а відставання від рівненського «Вереса», який замикає топ-5, становить лише 2 бали. Примітно, що у цьому сезоні в домашніх поєдинках «Колос» ще не програвав. Але продовжити цю серію буде дуже непросто, адже попереду один із найнебезпечніших суперників.

 

Прогноз Football.ua – 1:1

Дніпро-1 їде на дуже складний виїзд без надважливого гравця. А Колос все той же, що й у будь-якому попередньому сезоні в УПЛ. Зміна тренера абсолютно не змінила його обличчя: він так само ґрунтовний в обороні і пасивний в атаці. Останнім часом у результатах у нього намітився спад, а забивати саме Дніпру-1 буде важче через дискваліфікацію Лисенка, але в контексті найближчої гри головне, що треба знати: Колос ще жодного разу не програв удома.

 

Прогноз UA-football.com

У минулих сезонах ковалівці стабільно вважалися грозою авторитетів та за рахунок швидких атак відбирали очки навіть у наших грандів. Але цього сезону в команди Ярослава Вишняка навіть у цьому компоненті вистачає проблем: без шансів минулого туру поступилися “Олександрії”, а ще раніше розгромно програли “Шахтареві”. У дніпрян все ще присутній кадровий голод, проте в першу чергу через індивідуально сильніших гравців команда поки дає результат. Має дати й у Ковалівці.

 

Прогноз fanday

Из последних шести матчей ковалевцы лишь в одном поединке смогли поразить ворота соперника с игры. Еще в двух – реализовывали пенальти. Команда Ярослава Вишняка с большим трудом создает голевые моменты у ворот соперника.

 

Легионеры Днепра-1 могут отказаться от поездки в Ковалевку по соображениям безопасности. Учитывая большое количество травмированных (Бланко, Громов, Пурита, Лучкевич, Горбунов, Танчик), это может стать огромной проблемой для Днепра-1.

 

Прогноз Footboom.com

“Колос” пока не демонстрирует ту стабильность в защите, которую команда излучала в первых матчах. Отсюда и надежд на победу или даже на ничью достаточно мало. Ставка на непроигрыш “Днепра-1” или даже победу выглядит вполне реальной и основной. Хотя из-за усталости и проблем с составом я бы предпочел первый. Также добавил бы к этому и тотал больше 2,5. Позади “Колос” играет хуже, чем впереди, поэтому не удивлюсь, если результат прошедшей встречи с “Александрией” может повториться.

 

12_tur_koef