— Майкле, склалося враження, що у неділю ви провели свій найкращий матч за Дніпро: впевнено в обороні та феєрично у нападі. Згодні?
— Не сказав би, що найкращий — були й до того непогані поєдинки. Тим паче, ще є вдосталь місця для прогресу.

 

— Хуанде Рамос залишився задоволений вами?
— Він нікого не виокремлював, лише похвалив команду за хорошу гру та самовіддачу. — Оборонець Карпат Микола Жовтюк після матчу казав, що арбітр припустився помилки, коли призначив пенальті. Що сталося в тому епізоді?
— Не знаю, чому таким чином гравець Карпат реагує на абсолютно чистий, стовідсотковий пенальті — це усі бачили. Я вже готувався завдати удар, котрий цілком міг би стати результативним, але не без сторонньої допомоги опинився на газоні.

 

— Загалом ви відіграли краще, ніж зазвичай, і в обороні. Чому на старті сезону так часто припускалися помилок, які вам не були властиві в Арсеналі?
— Треба було знайти спільну мову з партнерами. Аби грати надійно у захисті, слід робити все синхронно. Тоді виходило не завжди, але зараз у цьому напрямку є прогрес.

 

— Попереду в Дніпра поєдинок на Кубок України з Іллічівцем. У минулому сезоні матчі з маріупольцями давалися нелегко…
— Так, дуже хороша, молода команда. Іллічівець перебуває нижче нас у турнірній таблиці, але у Кубку, зазвичай, немає розподілу на фаворитів та аутсайдерів.

 

— Майкле, наостанок про Лігу Європи. Кілька днів тому стало офіційно відомо, що Наполі прийматиме Дніпро за порожніх трибун. Розкажіть, чи бували ви колись на Сан-Паоло?
— Так, якось у складі Сієни ми програли Наполі 0:3 у гостях, а я просидів увесь матч на лавці.

 

— Фанати неаполітанців справді такі божевільні, як про них пишуть?
— У Італії усі фанати несамовиті, але у Наполі, мабуть, і справді особливі.

 

— Тобто їхня відсутність — плюс для Дніпра?
— Складно сказати, адже грати за порожніх трибун також якось невесело. Після матчу в Неаполі розповім.

 

ukrfootball.in.ua