Черговим новачком спортивного клубу «Дніпро-1» у поточне міжсезоння став 21-річний бразильський вінгер Жоан Пеглоу. Він взятий в оренду у «Інтернасьоналя» до кінця сезону з правом викупу.

 

Жоан Габріел Мартінс Пеглоу народився 7 січня 2002 року у бразильському місті Порту-Алегрі. Вихованець «Інтернасьоналя», з яким уклав професійний контракт у березні 2019 року, а дебютував у 2020-му. На орендних умовах також виступав за молодіжний склад португальського «Порто» та бразильський «Атлетико Гойяненсе».

 

Статистика виступів: бразильська Серія А – 23 матчі, 2 голи, 4 результативні передачі, Кубок Бразилії – 4 матчі, Кубок Лібертадорес – 2 матчі, Кубок Судамерикана – 1 матч, Друга ліга Португалії (аналог нашої Першої ліги) – 32 матчі, 3 голи і 2 результативні передачі.

 

У 2019 році у складі збірної Бразилії виграв чемпіонат світу до 17 років, забивши на ньому 3 м’ячі — «дубль» проти Канади у першому груповому матчі та гол проти Італії у чвертьфіналі. Загалом за юнацькі збірні Бразилії провів 21 матч і забив 10 м’ячів.

 

 

scdnipro1.com.ua