– З перемогою! Рахунок гарний, але наскільки задоволені тим, як складався матч?

 

– Дякую. Думаю, він складався за нашого повного контролю. Швидкий гол додав нам ще більшої впевненості, потім ще два забили – 3:0 перший тайм, що може бути краще? Думаю, все тривало під контролем, можливо, десь розслабилися й отримали два голи. Але повернули швидко все назад та довели справу до перемоги.

 

– Окрім впевненості, чи не спричинив швидкий гол деяку розслабленість?

 

– Ні, такого не було. Треба віддати належне суперникові – команда непогано тримала м’яч. Можливо, ми десь недопрацювали, і вони знайшли наші слабкі сторони, декілька разів розрізали нас. Ми були змушені бігти назад, стало важко. Але все одно ми контролювали матч, в них не було серйозних атак з моментами.

 

– Ти забив цей швидкий гол, а ще дуже ефектний другий свій гол. Під час польоту відчував, що зараз заб’єш? Отримав естетичне задоволення?

 

– Я відчував, куди саме піде подача, і побіг туди раніше. Таких голів забивають багато: у подібних епізодах захиснику важко, коли нападник вбігає. Тож, я просто зробив те, що потрібно.

 

– Деякий час тому в тебе була травма. Зараз можна сказати, що все минулося?

 

– Так, я відновився і зараз працюю над тим, щоб травми не повторювалися. Потрібно грати, потрібно йти до чемпіонства.

 

– До речі, про турнірне становище. Ви грали наступного дня після «Шахтаря» та «Зорі». Не було тягаря від необхідності перемагати?

 

– Ні, на нас нічого не впливало у цьому сенсі. Ми дивимося за собою та власними матчами. Вважаю, ще зарано дивитися у таблицю, адже попереду ще багато ігор, і всі будуть втрачати очки. Ми хочемо вигравати кожну гру, а в кінці вже подивимося на турнірне становище.

 

– І все ж таки наступна гра має особливе значення?

 

– Ми будемо готуватися до неї, як до всіх ігор, та намагатися перемогти. Звичайно, розуміємо, що це в нас буде так звана лобова гра, і її треба вигравати.

 

 

scdnipro1.com.ua