– Перш за все ми хочемо подякувати вам за цей дебютний єврокубковий сезон. Ще недавно ми про це не могли і мріяти. А запитання таке: яка була тактика на гру і як саме планували здобути перемогу?

 

– Те, що ми планували, то ми в принципі і робили – пресингували, тримали постійно команду супернику під тиском, і нам вдавалося їх накривати. Звичайно, що хотілося забити гол, і моменти були, могли забити, але фарт сьогодні був на боці АЕКу.

 

– Ви довго виступали у Кошицях. Як підсумуєте цей єврокубковий сезон і як будете прощатися із містом?

 

– Звісно, що хочеться більшого. Звичайно, що ми усі хотіли пройти далі і ще радувати усіх вболівальників єврокубковими іграми, але ми розуміємо, що це футбол і такий є сьогодні результат. Звісно, що нам треба покидати Кошице. Тут гарні люди, які дуже добре нас прийняли і ми дякуємо їм за допомогу у різних моментах, які були і у побуті, і у футбольному плані.

 

– Що стало вирішальним моментом того, що не вдалося пройти далі? І наскільки сьогодні не вистачало Довбика?

 

– Сенс футболу у тому, що для перемоги треба забивати голи. Ми сьогодні до цього прагнули і я не можу хлопцям у чомусь дорікнути у їх бажанні – вони хотіли і це було видно. Але так, ми не забили і це дуже сумно для нас. У Артема пошкодження, і ми вважаємо, що до наступної гри він вже буде готовий і будемо його чекати. Він лідер команди і він нам потрібен.

 

– А що з Адамюком?

 

– На Адамюка ми теж розраховуємо, що він буде готовий до наступного матчу.

 

 

scdnipro1.com.ua