– Дуже важко нам сьогодні було. Після матчу з «Інгульцем» у нас стало багато травмованих футболістів, і сьогодні у матчі випали ще двоє. Тому дуже непроста гра для нас вийшла. Це було, як з давніх часів ще дербі Дніпра і Харкова, і у всіх були свої амбіції. Нам протистояла хороша команда, яка знаходиться у верхній частині турнірної таблиці, і займає там своє місце по грі. То ж, було дуже непросто.

 

– Чи здивував вас чимось сьогодні «Металіст»?

 

– Дуже добре команда грала в обороні, і в атаці вони проблеми нам створили. Так, можливо, багато моментів у них не було, але вони постійно тримали у напрузі нашу оборону. І ця нервовість у грі постійно відчувалася. Але ми здобули сьогодні три очки, йдемо лікувати рани і готуватися до наступних матчів, адже у нас дуже складний графік і далі нам буде нелегко.

 

– Ваша команда грає у напруженому графіку, у той час, як ваш конкурент «Шахтар» переносить один матч за одним. Чому так?

 

– Відверто скажу, що ми не дивимося на конкурентів, а граємо від себе. Готуємося на кожний матч, як на останній і так далі будемо продовжувати. Буде нам дуже важко, оскільки багато у нас травмованих. Навіть ще не розумію, хто у нас буде грати у наступному матчі. Можливо, когось «підчинемо» і хлопці зуміють зіграти.

 

 

scdnipro1.com.ua