– Звичайно, ми ретельно готувалися до цього матчу, адже знали, що проти нас буде грати гарна команда, яка дуже добре фізично готова, котра великий об’єм роботи проводить під час матчу, і до того ж у них хороший, досвідчений тренер. Крім того, нам було тяжко через погодні умови – був дощ і важке поле. Ми переживали, але хлопці впоралися і дуже добре грали. Команда забила три м’ячі, хоча могли забивати і більше. Головне, що ми набрали три очки і тепер будемо рухатися далі.

 

– Завжди після пауз, коли грають збірні, є проблеми із тим, як знову довести до ладу фізичні кондиції всіх гравців. Чи були із цим складнощі?

 

– Готувалися як і завжди, у звичному режимі. Спочатку хлопці трошки відпочили, після чого приступили до роботи і наполегливо працювали. Дещо змінили тренування, адже зрозуміло, що у збірників було багато перельотів, вони витратили багато емоцій, але сьогодні вони вийшли і дуже гарно зіграли. Задоволені ми і тими хлопцями, які вийшли на заміну – вони теж добре себе показали. Так що дякую усім футболістам – вони молодці!

 

– Серед інших позитивних моментів є і повернення Бланко. Наскільки він важливий для команди?

 

– Бланко – важливий для нас гравець, він робить великий об’єм роботи на футбольному полі. Він може і сам обіграти, і добре накриває суперників та відбирає м’ячі. Можна згадати, як він і під час першого нашого голу зіграв, коли обігрався і віддав результативну передачу. Так що для нас це важливий гравець.

 

– Попереду перший матч із «Вадуцем». Розглядаєте його окремо, чи у спарці з матчем-відповіддю у Ліхтенштейні?

 

– Звичайно ми готуємося від матчу до матчу, до кожного підходимо індивідуально. Зараз відпочинимо, і у нас дорога ще дуже важка буде. Приїдемо і будемо готуватися до першого матчу з ними.

 

 

scdnipro1.com.ua