– Олександре, ваша команда дуже добре грає, не дивлячись на те, що відбувається в Україні. Можете сказати, яким чином вам це вдається?

 

– Перш за все у нас просто дуже гарна команда, Ми на кожен матч виходимо з метою віддаватися грі від першої до останньої хвилини зустрічі, виконуючі вказівки тренерського штабу. Думаю, що у нас це непогано виходить.

 

– І все ж таки, як вам вдається тримати фокус на грі і не зосереджуватися на тому, що відбувається в Україні?

 

– Звісно, що ми постійно стежимо за тим, що відбувається в Україні і це насправді дуже жахливо. Але у нас є свої цілі: ми показуємо на футбольній арені, який сильний народ українці, а своєю грою, у першу чергу, хочемо порадувати наших вболівальників і героїв з ЗСУ, щоб після наших ігор вони посміхалися і мали гарний настрій.

 

– Мабуть, ви теж саме робити і для свого міста, адже, наскільки ми зрозуміли ви родом з Дніпра?

 

– Так, я народився у Дніпрі, тому у мене подвійна мотивація. Я дуже щасливий, що граю за команду рідного міста, і для мене це, можна сказати, рідний клуб. І це мене дуже мотивує у кожному матчі, адже хочеться порадувати усіх своїх рідних і близьких, а також всіх вболівальників, які вірять у нашу команду.

 

– Ми розуміємо, що ціль у вашої команди завтра перемогти АЗ. Яким чином ви плануєте це зробити?

 

– Так, наша ціль завтра перемогти і довести, що ми є найкращою командою у цій групі. Ми ще будемо розмовляти із тренерським штабом, як саме це будемо робити. Сподіваюся, що це у нас вийде.

 

 

scdnipro1.com.ua