– Олександре, коли ти у ключовому моменті отримав м’яч, то вже знав, що будеш робити далі?

 

– Я отримав вільний простір перед собою і вже знав, що буду бити, тому що мій опонент був обіграний, і я наважився на удар.

 

– Перед матчем здавалося, що «Аполлон», якому нічого втрачати і треба грати тільки на перемогу, буде тиснути з перших секунд. Насправді, ви одразу забрали м’яч і не давали шансів супернику весь перший тайм. Такою і була настанова тренерського штабу?

 

– Так, таким і був план на гру: тримати м’яч, не давати їм високо нас пресингувати, більше грати вперед і не давати передачі назад, тому що вони будуть піджимати, і їм буде вдаватися пресинг.

 

– Сьогодні у дніпрян через травми гру пропустило чимало виконавців. Наскільки вдавалося витримати той темп, який «Аполлон» нав’язував, особливо у другому таймі?

 

– Останні хвилин 30 трошки, не те що підсили, а грали більше за рахунком. Потім вийшли більш свіжіші хлопці і допомогли нам виграти цей матч.

 

– Сьогодні ще одно побоювання було пов’язане із темпераментними кіпріотськими вболівальниками, але наші разом із словацькими, здається, їх перемогли і на трибунах.

 

– Так, звісно, було дуже гучно на стадіоні. Ми постійно чули «Дніпро, Дніпро!» і дуже дякую вболівальникам за цю підтримку.

 

– Був якийсь комплекс, що ніяк не можете виграти тут у Словаччині?

 

– Та ні, ми собі цим голову не забивали.  Налаштовувалися на цей матч, як на будь-який інший.

 

– Що зараз відчуваєш: полегшення, радість, втому ейфорію? Чого більше?

 

– Все одразу (посміхається).

 

– Кому присвячуєте цю перемогу?

 

– Цю перемогу присвячуємо усім українцям. Зараз дуже непростий і жахливий час для нашої країни, але ми витримаємо усі ці напади і обов’язково переможемо.

 

 

scdnipro1.com.ua