— У якому настрої команда підходить до завершального відрізку першої частини сезону?

 

— Працюємо у звичайному режимі, готуємося до принципового суперника, якого ще не перемагали, який минулого року вибив нас з Кубку і який перебуває неподалік у турнірній таблиці. Треба здобути позитивний результат. Нічого надзвичайного не робимо – все, як завжди: розбираємо команду, налаштовуємося, готуємося, як до минулих матчів.

 

— У підсвідомості два найближчі матчі з конкурентами не виокремлюються з-поміж інших?

 

— Дещо відчувається, звичайно, коли граєш з безпосередніми конкурентами, але сказати, що ми робимо щось по-іншому, або змінюємо план, не можна. Як готувалися до «Інгульця», так само готуємося до «Олександрії», і так само будемо готуватися до «Ворскли». Можливо, відчуваємо більшу відповідальність, але не більше того.

 

— «Олександрія» дуже змінилася у порівнянні з минулим чемпіонатом. Напевно, за все перше коло ви звернули на це увагу?

 

— В них змінився тренер, багато гравців пішли, прийшли нові. Тим не менш, «Олександрія» так само гідно грає, бореться за зону єврокубків, відбирає очки у лідерів. Це дуже непроста команда, і нас очікує дуже цікава гра.

 

— Пауза у чемпіонаті виявилася вдалою для збірних України. Як гадаєш, гарний настрій збірників, з яким вони повернулися до клубу, допоможе у чемпіонаті?

 

— Сподіваємось на це. Впевнений, що хлопці працюватимуть таким же чином, як і раніше, що допоможе нам у наступних матчах.

 

— Чи не заважають постійні розмови про те, що «Дніпро-1» прямує до єврокубків, що має виконати це завдання?

 

— Ми намагаємося замислюватися лише над кожною наступною грою. А вже наприкінці сезону подивимось, як справи будуть складатися. Поки нічого не хочеться казати з приводу єврокубків чи чогось іншого. З кожною грою ми бажаємо демонструвати, де перебуваємо та заради чого.

 

 

scdnipro1.com.ua