— Після довгоочікуваної перемоги у роздягальні зараз гарний настрій?

 

— В усіх зараз дійсно гарний настрій, адже провели добрий матч, продемонстрували, на що здатні. Нам протистояла гарна команда сьогодні, але ми показали свою гру та досягли позитивного результата.


— Перший гол був забитий після стандарту. Це награна комбінація?

 

— Так, це домашня заготовка. Ми награвали, тренерський штаб повністю все розписав. Нам лише треба було це виконати. Наші гравці, що йдуть на стандарти, дуже добре відволікли суперників та звільнили зону для Артема Довбика. Він увірвався, я покотив, і команда забила хороший м’яч.

 

— Попередню гру «Дніпро-1» проводив двома складами по 45 хвилин, сьогодні зіграли 60 та 30 хвилин. Як почуваєшся? Чи вистачає сил грати все більше і більше?

 

— Так, звичайно. Сьогодні відчувалося вже більше свіжості, набираємо кондиції. Гадаю, на наступному зборі будемо проводити матчі вже по 90 хвилин і до чемпіонату підійдемо в оптимальній формі.

 

— Ти прийшов до команди у розпал сезону і входив у гру «з листа». Зараз вже повністю освоївся та звик до вимог тренерського штабу?

 

— В нас дуже добрий колектив та команда. Коли я тільки-но прийшов, усі дуже добре мене підтримали. Я звик до всього навіть не зараз, а ще коли прийшов. Все добре, і треба лише виправити помилки, яких ми припустилися. Потрібно досягати позитивних результатів.

 

 

scdnipro1.com.ua