Олексій Гуцуляк:


– Як ви обжилися у Кошице?

 

– Ми вже тут оселилися, роз’їхалися по квартирах. Напочатку було трошки тяжко, тому що усі жили у готелі і для нас тут нове місто, тому зрозуміло, що для команди це не легко. Тут і побутові моменти та все інше. Зараз вже все краще, відчуваємо себе як дома, Живу у центрі міста, і воно чимось нагадує Львів. Сподіваюся, що на стадіоні атмосфера буде для нас також домашньою.

 

– Який настрій в команді після двох перемог у чемпіонаті України?

 

– Звичайно, коли команда перемагає, то це додає усім нам сил і впевненості в собі, і тренування зовсім по іншому проходять. Але матчі чемпіонату України і матчі у Лізі Конференцій сильно відрізняються. Думаю, що завтра буде цікаво.

 

– АЗ вважається фаворитом. Можливо матчі проти нідерландського клубу буде найбільш принциповими у групі?

 

– Так не можна говорити, тому що ще жодна гра у групі не зіграна. Завтрашня зустріч буде цікавою, але вона не буде важливішою за інші матчі у групі.

 

– Наскільки команда і ти особисто готовий фізично?

 

– Фізично, я думаю, команда готова. Я впевненіше себе відчуваю, хоча і збори не пройшов, але після травми відновлююсь добре і почуваю себе нормально.

 

– Для вас це дебют на груповому етапі єврокубка. Що це значить для клубу?

 

– Не думаю, що це буде тяжка гра -ми будемо почуватися комфортно. Не можу сказати, що для нас це буде єврокубковий дебют. Так, ми програли дві гри у кваліфікації Ліги Європи, але це теж був для нас єврокубковий досвід і він дає нам впевненість. Так що я не скажу, що для нас це буде дебют.

 

– Що скажете тим болільникам, які завтра прийдуть підтримати вас на трибунах?

 

– Нам не важливо хто прийде нас підтримати словаки чи українці, ми будемо намагатися показати хороший футбол для нас і для нашої країни. Звичайно, що ми віримо у перемогу.

 

Валерій Городов:

 

– Ми знаємо, що команда АЗ має великий досвід таких матчів. Ми знаємо, що вони практично кожного року грають у єврокубках. Ми знаємо, що вони люблять позиційні атаки і тримати м’яч, мають гарний атакуючий потенціал. Завтра для нас буде важка гра, тому що наша команда тільки формується і не має такого досвіду. Ми поважаємо команду АЗ, але не боїмося.

 

– Як команда витримує такий щільний графік і чи готовий грати Балулі?

 

– На рахунок Балулі нічого не можу сказати, а команда витримує такий графік. Сподіваюся, що завтра ми це побачимо. У нас теж є настрій, теж треба перемагати і набирати очки. Тому я не сумніваюся, що завтра буде цікава гра.


– АЗ зіграв вже 11 матчів у цьому сезоні, а «Дніпро-1» тільки 4. Чи це є недоліком для дніпрян і перевагою для АЗ?

 

– Це є перевагою для АЗ, але ми думаємо інакше.

 

– Якісь проблеми ви відчуваєте, мешкаючи у Кошице?

 

– Тут все дуже гарно. Тут проблем немає.

 

– Чи війна впливає на футболістів команди?

 

– Все впливає. Це дуже тяжко. Ми не дома, хтось без родини. Це дуже тяжко.

 

 

scdnipro1.com.ua