– Що можете сказати про свого суперника, можливо виділити когось з гравців?

 

Олександр Піхальонок:

– У АЕКа дуже гарна, збалансована і досвідчена команда, яка більше грає другим номером, але вдома можуть грати і першим, тому ми до цього повинні бути готові. Ми детально розібрали першу гру. Щодо гравців, то можу виділити Альтмана, хоча взагалі у АЕКа багато  хороших футболістів.

 

Олександр Кучер:

– Як вже сказав Сашко, АЕК – це надзвичайно досвідчена команда, яка багато виступає у єврокубках. В команді багато легіонерів, досвідчений іспанський тренер, який попрацював в різних країнах. Багато гравців, які пограли в Примері, в середині поля якісні футболісти, і звісно, Альтман – сильний виконавець.

 

– Чи буде проблемою для вашої команди незвичні погодні умови, адже тут дуже спекотне і підвищена вологість? І які у вас передчуття перед завтрашнім матчем?

 

Олександр Піхальонок:

– Погода не повинна завадити нам, адже ми і самі вже до такої звикли. Ми багато матчів провели на зборах під час спекотної погоди. Ну, а щодо передчуття, то у всієї команди воне одне -усі ми хочемо у групу Ліги Європи.

 

Олександр Кучер:

– Звичайно, якщо ми хочемо до групового раунду Ліги Європи, то завтра обов’язково повинні перемагати. Але ж ми розуміємо, що нам завтра буде дуже важко, оскільки я знаю які вболівальники у АЕКа і вони будуть надавати команді додаткових зусиль, і грати ще краще у своїх рідних стінах. Ми будемо готуватися до цього.

 

– Хто з ваших гравців завтра не зуміє зіграти?

 

– Через травми з нами не прилетіли Лучкевич, Пуріта і Горбунов, які залишились працювати у Кошице. Вони будуть готуватися до наступних матчів. Ну і звісно через червону картку у першому матчі нам не допоможе Сарапій.

 

– Які ваші відчуття після початку офіційних матчів, адже в країні триває війна?

 

– Дуже приємні почуття, адже почалися офіційні ігри, а ми скучили за цими емоціями, за вболівальниками, адже у нас більше, ніж півроку не було офіційний матчів. Якщо бути точним, то більше восьми місяців ми не грали у футбол, тому зараз від всього відчуття дуже позитивні.

 

 

scdnipro1.com.ua