Півзахисник “Дніпра-1” Руслан Бабенко дав ексклюзивний післяматчевий коментар телеграм-каналу “Дніпрянин”, у якому розповів про причини поразки.

– Охарактеризуйте, будь ласка, сьогоднішній матч проти “Руха”, що стало найбільшою проблемою яку вони створили для “Дніпра-1”?

– Проблемою стало те, що ми пропустили такий швидкий та неприємний гол з рикошету, ми створили достатньо моментів, щоб забити, але матч не ліз у ворота, про тривоги я мовчу, ніби починаєш грати у свою гру, розхитувати оборону суперника і тут пауза, ще одна – це теж дуже сильно вплинуло.

– Швидкий гол суперника зіпсував настрій? Наскільки швидко вийшло повернутися у гру і забути про цю прикрість?

– Так, звичайно, прикрий гол, від штанги, який зіпсував настрій, ми намагалися грати у свою гру і десь в середині першого тайму почали створювати непогані моменти, але, на жаль, не вийшло забити.

– Було багато моментів з потенційним пенальті, на вашу думку, хоч один з них суддя повинен був “ставити”?

– Вважаю, що пенальті не було. Мені не зрозуміло лише одне: як можна додавати лише три додаткові хвилини до другого тайму? Можливо, головний арбітр злякався, що будуть ще сирени й через це так мало додав, але не зрозуміло, гравець лежить, раз-другий, а він додає 3 хвилини.