— Наскільки керівництво клубу задоволено сьогоднішнім матчем?

 

— Задоволені і ми, гадаю, задоволений і тренерський штаб, оскільки хлопцям вдалося виконати план на гру. Суперник був досить непростий, і хоча візуально здається, що ми легко здобули три очки, але це було не так. Так, нам віддали територію і м’яч, але суперники дуже гостро контратакують і взагалі у цьому аспекті гри досить небезпечні. Нам дуже важливо було здобути перемогу після важкого матчу у Чернігові і це повинно добре сказатися на хлопцях у психологічному сенсі. Тож, сьогодні радіємо, а вже завтра починаємо готуватися до наступного матчу.

 

— Андрію Анатолійовичу, усім відомо, як ви опікуєтесь молодими вихованцями клубу. Чи вже настав той час, коли Олександр Назаренко повністю показує себе, і саме на таку його гру ви чекали?

 

— Ми чекаємо від нього постійного і стабільного зростання. Він може грати ще краще, і ми задоволені його ставленням до справи, оскільки він працює на 120 відсотків на кожному тренуванні і у кожному матчі – це саме те, що ми від нього вимагаємо. І результат у вигляді забитих м’ячів і результативних передач не змушує себе довго чекати після його такого ставлення до роботи. Але і спочивати на лаврах немає часу, адже він може ще прогресувати.

 

— Чи вважаєте ви, що сучасний «Дніпро-1» вже повинен в іграх з командами рівня «Маріуполя», «Чорноморця», можливо, і «Руху», брати очки, як кажуть, на класі?

 

— Ми зараз знаходимося у періоді становлення від середняка чемпіонату до одного з претендентів на єврокубки, команди, яка бореться за високі місця у турнірній таблиці. Тому ми радіємо кожній перемозі, кожна з них по-своєму важлива. Крок за кроком ми йдемо до своєї мети, при цьому поважаючи суперника, але намагаючись домінувати і нав’язувати власну гру.

 

— Нещодавно ви давали велике інтерв’ю. Як все ж таки ви особисто відреагували на ситуацію з вилученням Олександра Піхальонка?

 

— Я в інтерв’ю пояснив нашу реакцію і реакцію Сашка. Він визнає, що тоді помилився. Емоції в тому епізоді занадто нам ним запанували. Ми публічно вибачилися перед арбітринею, і я гадаю, що ні у кого не буде у подальшому ніяких образ. Ми пройшли цей момент, кожен зробив висновки з цієї ситуації і йдемо вперед.

 

scdnipro1.com.ua