— Богдане, тебе можна привітати із вдалим дебютом. Як себе відчуваєш у новій команді?

 

— Все добре, хлопці прийняли хорошо. Тренери підказали, що хочуть від мене побачити – це страхувати партнерів, грати впевнено на виходах. Ну, а що стосується відбитого пенальті  — це просто везіння, і на цьому не хочеться загострювати увагу. В цілому, що мене просили робити, те я і намагався виконувати. Дякую Богу, що ми відіграли на нуль.

 

— Працював в епізоді з пенальті по удару, чи все ж таки це була у першу чергу інтуїція?

 

— Ні, це була інтуїція. Я не вірю, що хтось з голкіперів може відбити пенальті, якщо буде реагувати по удару.

 

— Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран сказав, що не зрозумів, що призначили саме пенальті, а не штрафний, тому дав вказівку виконувати удар Бухалу, а не штатному пенальтісту Гречишкіну…

 

— Ну це вже їх проблеми (посміхається). Зіграли 0:0 і тепер вже все.

 

— Які амбіції у тебе в новій команді? Все ж таки спортклубівці прагнуть проявити себе у Європі, у тебе це бажання співпадає?

 

— Звичайно, саме тому я і перейшов у «Дніпро-1». Спортклубівці – команда з великими амбіціями, а кожен гравець хоче, щоб його команда, як можна вище підіймалась у турнірній таблиці. Будемо ці амбіції намагатися підтверджувати у кожному матчі.

 

— Багато воротарів дуже емоційно підказують, або, як кажуть, «пихають» партнерам під час матчу. Як ти поводишся із захисниками своєї команди?

 

— Не можна сказати, що ми «пихаємо», а це все просто робочі моменти. Ми усі робимо одну справу, за що і отримуємо гроші. Кожен у грі допомагає команді, як може. Так, доводиться кричати під час гри: колись я на партнерів, а іноді і вони на мене. Так що ніхто тут не ображається.