— Для нас це була цілком заслужена поразка. Сьогоднішній матч ми провели погано і у подальшому будемо робити серйозні висновки по цій грі. Це все що можна сказати.

 

— Що саме у вас сьогодні пішло не так?

 

— Нажаль, у нас весь цей сезон, від першого матчу і до сьогоднішньої зустрічі, – все у нас йде не так. Ми намагаємося із цим всім розібратися і виправити ситуацію. Моментами у нас становиться краще і ми починаємо демонструвати непогану гру, але такі матчі, як сьогоднішній, нам повністю не вдаються. Повторюся, що ми будемо робити з цього певні висновки і приймати якісь заходи.

 

— Яким вибачите шлях виходу з кризи?

 

— Все ж таки деякий прогрес є, і ми поступово виповзаємо з того стану, що у нас був. Але на сьогоднішній момент ми не в змозі боротися із «Дніпро-1» ні рівних, і гра це показала. Були різні періоди у невеликій історії «Колоса», і були у нас тут хороші ігри. Але зараз час дещо інший. Сьогодні «Колос» явно слабше себе минулорічного зразка, і це усім зрозуміло, і нам у том числі. Але вважаю, що у клуба є ресурси і розуміння, як виправити цю ситуацію, щоб «Колос» знову повернувся до того стану, який був у команди два останніх роки.

 

 

scdnipro1.com.ua