— Сергію, здалося, що команда перемогла сьогодні достатньо впевнено. Наскільки складною далася гра?

 

— У нас є завдання на цей сезон, тому ми виходимо на кожну гру із метою добивати очки і перемагати. Гра сьогодні була непростою. Ми непогано почали, але пропущений м’яч вніс у наші дії певну нервовість. Добре, що нам вдалося ще у першому таймі спочатку відігратися, а потім і розвинути нашу перевагу.

 

— «Дніпро-1» добре грає із командами свого рівня і суперниками, що нижче у турнірній таблиці, але ось із сильними опонентами якось гра не складається.

 

— Да я би так і не сказав, що нам матчі проти грандів сильно не даються, особливо, якщо порівняти їх із минулим сезоном. Із тим же «Динамо», я вважаю, ми непогано провели перший тайм, коли контролювали м`яч, грали у свій футбол, демонструючи хороший малюнок гри, але не все приходить одразу. Ми йдемо поетапно, розвиваємося крок за кроком, як окремі футболісти так і команда в цілому, і гадаю, що у наступному році ми вже будемо відбирати очки у сильніших команд країни.

 

— Ти багато забивав у Другій і Першій лігах, і ось, нарешті, вперше забив на рівні УПЛ. Пам’ятаєш скільки крокував до цього голу?

 

— Та я не крокував, на це сильно не звертав увагу. Так, був у мене такий безгольовий період. Якщо у мене у таких саме моментах у Першій лізі залітали голи, то у Прем’єр -лізі якось не таланило. Ну, Слава Богу, що цей психологічний бар’єр і нефарт я перетнув і тепер, сподіваюся, буду забивати частіше.

 

— Все ж таки, наскільки приємно тобі захиснику сьогодні було відзначитися голом?

 

— Приємно те, що команда сьогодні перемогла і неприємно те, що команда сьогодні пропустила. Думаю, що у першу чергу усі захисники звертають увагу на голи у власні ворота, і оскільки ми пропустили, то залишився неприємний осадок. Ну а те, що зумів забити – це приємний додатковий бонус.

 

 

scdnipro1.com.ua