— Дуже важка гра, тому що погане поле, важке, морозна погода. Плюс принциповий суперник, який був мотивованим. В них було 4 поразки поспіль, хлопці хочуть реабілітуватися. В нас важкий період з єврокубками: ми лише відновлюємось і одразу граємо. Врешті-решт, можу сказати, що перемога для нас заслужена, хоча було дуже важко. Хто б перший звик до поля, хто б перший використав помилку, той і мав би перевагу.

 

— Чому не було Кочергіна?

 

— Він захворів. Мінусова температура, і сподіваємося, що нічого важкого з ним. Але враховуючи ситуацію у світі, будемо тримати кулаки. Завтра в нас ПЛР-тестування, тож будемо дивитися.

 

— Останні десь 20 голів «Зоря» забила у других таймах. Чи помітили ви цей факт і чим його можна пояснити?

 

— В нас подібне і в минулому році було. У першому таймі ми звикаємо суперника, а у другому – дотискаємо. Я не проти й надалі забивати лише у других, аби ми лише перемагали.

 

— Сьогодні був останній домашній матч. Що б хотіли сказати вболівальникам?

 

— Ми раді, що в нас є вболівальники. Дякуємо за ставлення із розумінням, коли в нас невиразні ігри, і дуже радіємо, що вони нас підтримують у перемогах. Хочу побажати їм здоров’я, щастя, добробуту і у той же час терпимості, бо команда віддається на поле повністю і хоче завжди перемагати. Не завжди це виходить, тому ми дякуємо справжнім вболівальникам «Зорі», які в нас вірять. Ми граємо для них.

 

Пресслужба СК «Дніпро-1»