Півзахисник Минаю Олександр Сніжко поділився думкою про матч з СК Дніпро-1.

 

– Матч з «Дніпром-1», звісно, буде для мене особливим з поміж інших матчів. Але він був би більш принциповішим, якби дніпрянами і далі керував той тренерський штаб, з якими я провів в команді три сезони. В минулому сезоні у мене закінчився контракт з «Дніпром-1», а новий мені не пропонували. Чесно кажучи, ще за пару місяців до цього мені дали зрозуміти, що на мене більше не розраховують і довелося шукати інший клуб.

 

Так, зараз «Дніпром-1» керує новий тренер. До речі, я ж спілкуюся і далі з хлопцями з команди і вони мені кажуть, що нинішній наставник якраз пропагує такий стиль футболу, який мені дуже імпонує. І мої колишні одноклубники кажуть, що я би міг себе добре у нього зарекомендувати. Але то вже минуле і не вгадаєш якби все було. Тепер я у «Минаї» і радий цьому. Я хотів продовжити кар’єру в клубі УПЛ. І вдячний тренерському штабу «Минаю» за довіру. Сподіваюся принести користь своєму нинішньому клубу.

 

Як виник варіант з «Минаєм»? Мені зателефонував Василь Кобін та запропонував перейти. Дуже хотів грати на рівні УПЛ, тому погодився. Тут є все для роботи: інфраструктура, поля, хороша команда та кваліфікований тренерський штаб. А ще мені імпонував стиль гри команди Кобіна і це було вагомим фактором чому я тут. Тому буду старатися зробити все можливе, аби принести користь «Минаю». Вважаю, що з цим колективом у нас все вийде і ми будемо показувати хороший результат.

 

Так, не дуже приємно програвати після суддівських помилок. Це ж відображається на турнірній таблиці. Останню гру ми відіграли дуже добре. Я особисто отримував від гри задоволення. Думаю, що і вболівальникам сподобалося. Тому вдвічі прикріше такі матчі програвати. Але рук не опускаємо і сподіваємося, що з «Дніпром-1» покажемо той же рівень та здобудемо результат.

 

Нагадаемо матч відбудется в Ужгороді 22 листопада і распочнется о 14:00. 

 

fcminaj.com