“Улітку Дніпро запропонував нам узяти в оренду футболіста [Олександра Алієва], котрий не входив до планів нашого тодішнього тренера (таке іноді трап­ляється, нічого страшного), ми погодилися; минуло півроку, дніпряни не забажали пролонгувати строк орендної угоди, відтак футболіст повернувся туди, де його офіційне місце роботи, а контракт Алієва, повторюю, належить моєму клубу.

 

Чому Алієв виявився непотрібен Хуанде Рамосу? Я, на жаль, не телепат, отож залізти в голову Рамосу й дізнатися логіку його вчинків не можу; зрештою, мені з цим спеціалістом і працювати не доводилося.

 

…На початку цього сезону, як ви пам’ятаєте, Алієв був близький до основи Дніпра, виходив на поле, забивав, віддавав голеві передачі. Більше того: після п’ятого-шостого туру керівництво Дніпра запропонувало мені зустрітися й обговорити можливість повного викупу контракту Сашка. Однак обставини змінилися.

 

Тому сьогодні… Я ж не можу нав’язувати Дніпру певного гравця!..”, — цитує президента Динамо Iгоря Суркiса газета Український футбол.