Захисник СК «Дніпро-1» Андрій Цуріков у матчі проти ПФК «Львів» дебютував за основний склад спортклубівців і одразу ж відзначився забитим м’ячем, з чим отримав привітання на післяматчевій пресконференції:

 

-Дякую за привітання. Радий повернутися в УПЛ, радий дебютувати за «Дніпро-1», а ще і відзначитись голом у першому матчі, що було дуже важливо для мене. Після тривалої перерви, ця гра стала першою для мене більше ніж за рік, адже травма була серйозною, тому зараз я щасливий повернутися у гру і допомагати команді на полі.

 

— Сьогодні на полі було багато емоцій. Наскільки важливою стала перемога по такій грі?

 

— Результат був важливий саме тому, що на полі були такі пристрасті. Важливо було перемогти і довести супернику, що ми сильніше. Я вважаю, що по грі це було видно, тому суперникам треба визнавати поразку і гордо залишати поле.

 

— Як витримали фізично дебютну гру, і наскільки вже є взаємопорозуміння з партнерами на полі?

 

-Вважаю, що у нас вже взаєморозуміння на полі відмінні, хоча, звичайно, немає межі у досконалості. Ми над всім цим працюємо. І фізично теж достатньо непогано себе відчував, хоча останні 10-15 хвилин і було непросто, особливо коли йде навала і багато довгих передач, але, за великим рахунок, все витримав.

 

Пресслужба СК Дніпро-1