Прогноз Sport.ua – 1:2

«Днепр-1» начал выступления весной неудачно. После ничьей с «Александрией» и поражение от «Динамо» было потеряно первое место в турнирной таблице, а победа над «Вересом» только позволила не отпустить от себя «Шахтер».

 

Предположим, что днепровская команда не выпадет с чемпионской гонки и одержит победу – возможно, не слишком яркую, но повезет в Ужгород, где сейчас базируется, три очка.

 

Прогноз Football.ua – 1:1

Як завжди з матчами після збірних, перевагу отримує слабший. У Металіста 1925 навіть Бека Вачіберадзе не їздив до збірної Грузії – і тим більше жоден українець не потрапив до списку Ротаня. У Дніпра-1 чотири гравці поїхали до національної збірної і три – до молодіжної. Відповідно, якщо харків’яни могли спокійно готуватися до матчу, то Кучер до останнього часу не мав значної частини складу.

 

Плюс до цього питання елементарної фізичної готовності: лідери Дніпра-1 набагато більше втомилися. Хоча, щиро кажучи… Візьмемо для прикладу Довбика. Не гравцю такого віку та фізичних кондицій втомлюватись після 16 хвилин на Вемблі, навіть якщо підсумувати до них сам факт поїздки в Англію та назад. Якщо Артем справді хоче перейти до Торіно, то подібні два тижні він має вважати відпускними. Дніпро-1 явно атакуватиме, його суперник спробує скористатися контратаками – і результат визначать епізоди.

 

Прогноз UA-football.com

Безумовно, фаворитом протистояння є гості. Проте, “Дніпро-1” зараз не має права на помилку і це може вплинути на психологічний стан команди. До того ж, харків’яни поступово додають від гри до гри, тому мають всі шанси дати бій підопічним Кучера. Цей матч має подарувати вболівальникам забиті м’ячі. Вважаємо, що обидві команди заб’ють. Прогноз – обидві заб’ють за 1.93.

 

Прогноз football24.ua – 1:2

Букмекеры ставят на уверенную победу гостей. По итоговому результату с ними можно согласиться – триумф подопечных Александра Кучера выглядит более реальным вариантом. Впрочем, сторонники идеи о новом чемпионе Украины должны были бы нервничать. Днепр-1 не впечатлял даже с Вересом, а Металлист 1925 в последнее время отличается упрямством. Безумная мотивация “спортклубовцев” и слабенькая оборона харьковчан должны принести победу Довбыку и Ко, но шансы команды Эдмара на сенсацию не такие уж и низкие.

 

Прогноз Footboom.com

“Верес” продемонстрував “Металісту 1925” як потрібно грати проти “Дніпра-1”. Хоч взяти бали команді з Рівного не вдалось, але тренерський штаб харків’ян повинен взяти на замітку задумки “Вересу” та фізичну форму дніпрян. Саме тому очікую на невелику кількість голів у матчі – думаю, не більше двох, якщо і не зовсім по нулях зіграють, але це наврядче – все ж таки “Дніпро-1” має надію повернути собі перше місце, тому втрачати бали у матчах не з лідерської п’ятірки права не має. Тому додатковою ставкою все ж розглянув би перемогу гостей з мінімальним рахунком.

 

19tur_koef