Прогноз Sport.ua – 3:0

Дніпровський «Дніпро-1» є прямим вигодонабувачем від нічийного результату битви наших загальновизнаних грандів, оскільки з одного боку його позиції не зуміли атакувати «біло-сині», а з іншого «помаранчево-чорні» сповільнили свою ходу.

 

Питання в такій ситуації лише одне – чи готовий «Дніпро-1» боротися до останнього в першому в його історії з максимальним на цьому етапі рівнем навантаження. Події попереднього матчу проти луганської «Зорі» (1:2) показали, що з цим можуть бути проблеми.

 

Прогноз Football.ua – 3:1

Час показав, що грати з цим Дніпром-1 не те що можна, а й треба. Саме Рух став першим суперником, який зміг не просто дати команді Кучера бій, а перевести його практично у повномасштабне протистояння.

 

Саме тому сьогоднішній матч обіцяє бути жарким – хоча, начебто, турнірна таблиця про це не говорить.

 

Прогноз UA-football.com – 3:1

Львівській команді важко даються забиті м’ячі. Команда не вміє ризикувати, не любить розкриватися, а тут ще й зіграє під впливом кадрових втрат. У такій ситуації прогнозуємо, що перший гол в матчі заб’є “Дніпро-1” – і буде це ще до перерви. Це досить надійна ставка. А якщо хочеться чогось більш ризикованого, то можна обрати варіант з перемогою “Дніпра-1” з форою (мінус один).

 

Прогноз Footboom.com

Тотал більше 2,5 та гол Артема Довбика. “Дніпро-1” частенько відзначається чималою кількістю голів у воротах суперника, особливо коли є проблеми у захисті. У “Руха” їх вистачало, але в останніх матчах виправити деякі проблеми тренеру вдалось – “Динамо” та “Верес” не змогли “настріляти” львів’янам, а ось “Інгулець” знайшов дірки. У грі з “Дніпром-1” гості відсиджуватись позаду не стануть: бонуси плюс мотивація вийти з зони вильоту може стати ключовим фактором, але це може призвести до додаткових проблем позаду. Також можна сміливо зарядити на гол Довбика, який продовжує йти на гольовий рекорд і має бажання продовжити свій шлях, що йому доволі стабільно вдається. Не здивуюсь, якщо гра з “Рухом” не стане виключенням.

 

22_tur_koef