Прогноз Sport.ua – 1:3

Дніпровська команда потрохи втрачає впевненість у своєму чемпіонстві. Для нейтральних вболівальників, звісно – якщо в першому колі люди, які не вболівають за команду і є безпристрасними, відзначали впевнену ходу команди і злагодженість командного механізму, то в другому колі команду зустріла смуга невдач, наслідком якої стало втрачене лідерство.

 

«Дніпро-1» повинен все зробити залежне, щоб використати свої шанси на чемпіонство по максимуму. Якщо не перемагати «Інгулець» в дуже важливому матчі, то навіщо взагалі говорити про настільки амбітні цілі? Очікуємо на чергові голи найкращого снайпера чемпіонату Артема Довбика.

 

Прогноз Football.ua – 1:2

У перших 12 турах Дніпро-1 Кучера здобув 11 перемог і дозволив суперникам одну-єдину нічию. Тією обраною командою, яка здобула нічию з суперником, що виглядав абсолютно непереможним і достроковим чемпіоном, було не Динамо, не Зоря, не хтось із зухвалих претендентів типу Чорноморця та Кривбасу. Інгулець, який незабаром опуститься на чисте останнє місце і звільнить Сергія Лавриненка, здобув на полі Дніпра-1 нічию 2:2!

 

Вкрай цікаво, кого Кучер визначить у ворота. Валеф грубо помилився з Рухом, але раніше помилявся Рибак. Кидання на посту номер один – гірше, ніж кидання на будь-якій іншій позиції, і Дніпро-1 уже ступив на цей шлях. До речі, саме тому, якщо комусь цікавий прогноз на сезон, то, на мій погляд, саме різниця в класі воротарів має визначити вихід чемпіонських перегонів. Трубін, звичайно, набагато впевненіший і здатний врятувати для Шахтаря набагато більше епізодів.

 

Прогноз UA-football.com –  “Інгулець” з форою +1.5 за 1.6

Ну, яка інтрига в матчі між недавнім аутсайдером та другою командою чемпіонату? Проте “Інгулець” цієї весни підкорює нові вершини та потроху наближається до звання середняка УПЛ.

 

“Дніпро-1” наразі між двох вогнів: з одного боку хочеться відчепити від себе “Зорю”, з іншого – потрібно якось наздоганяти “Шахтар”. Олександрові Кучеру необхідно знайти психологічний баланс у роздягальні, щоб одночасно виконати обидва завдання.

 

Фаворит у парі занадто очевидний, тому робити чисту ставку на гостей виглядає наївно. Втім, “Інгулець” вміє створювати проблеми, що на собі вже відчуло “Динамо”. У попередньому турі петрівці відібрали очки у ще одного претендента на єврокубки: “Олександрії”. Саме тому матч для дніпрян очікується непростим. Ставка: “Інгулець” з форою +1.5 за 1.6

 

Прогноз football24.ua – 1:2

Очевидно, что СК Днепр-1 – фаворит. В последних четырех матчах подопечные Александра Кучера только однажды забили меньше трех голов, а Ингульцу все же трудно тягаться с сильными командами. По крайней мере, если говорить об атаке.

 

Триумф над Динамо был исключением из правил. В поединках с Александрией, Ворсклой, Колосом и Черноморцем петровцы почти ничего не создали впереди, да и в целом выглядели вяло. Тягаться с СК Днепр-1 при такой игре нереально – хотя привозная оборона “желто-черных” точно подарит несколько хороших шансов.

 

В конце концов, не стоит забывать, что Ингулец проводит третий матч за 11 дней. Для такого коллектива это слишком. Именно поэтому мы ставим на победу “спортклубовцев”

 

Прогноз Footboom.com

Якщо “Інгулець” вирішує завдання збереження прописки в еліті українського футболу, то “Дніпро-1” веде запеклу боротьбу за “золото”.

 

Лідерам дніпрян – Піхальонку та Довбику – дедалі все складніше тягнути команду на своїх плечах. Потрібна допомога партнерів, які не завжди справляються з тягарем золотої гонитви.

 

І все ж, саме “Дніпро-1” є беззаперечним фаворитом сьогоднішньої гри. Ризикну спрогнозувати, що багатим на голи матч не буде. “Інгулець” вміє сушити гру і чекати на свій шанс. Долю поєдинку може вирішити один м’яч. У гостей є супербомбардир Артем Довбик, який і може вчергове принести перемогу рідній команді. Мій прогноз – 1:0 на користь гостей. Або тотал менше 2,5 м’ячів за гру.

 

Прогноз на матч

В последних пяти матчах команда Ингулец одержала две победы, сыграла один раз вничью и потерпела два поражения. В то же время, команда Днепр-1 выиграла два матча и проиграла три поединка.

 

В турнирной таблице Ингулец отстает от команды Днепр-1 на 22 очка и имеет худшую разницу мячей: -4 против +27.

 

Также стоит обратить внимание, что практически во всех последних матчах Ингулец забивает один гол и менее за игру, что позволяет рекомендовать обратить внимание на ставку Индивидуальный Тотал Ингулец меньше 1.0 с коэффициентом 1.30.

 

23tur_koef