Прогноз Sport.ua – 2:1

Підопічні Олександра Кучера цього сезону реально претендують не лише на медалі, про що йшлося на самому початку сезону, а й безпосередньо на чемпіонський титул. Тому результат кожного з матчів, що залишилися, має величезне значення в суперництві з «Шахтарем».

 

Черговою проблемою перед матчем із «Дніпром-1» стане для харків’ян відсутність через дискваліфікацію одного з основних захисників Юрія Романюка.

 

Зрозуміло, що очевидним фаворитом у цьому протистоянні буде «Дніпро-1». Хоча очки потрібні і тим, й іншим, поставимо на перемогу нинішніх підопічних Олександра Кучера 2:1.

 

Прогноз Football.ua – 3:1

 

Прогноз UA-football.com – 3:1

В останніх трьох турах харків’яни пропустили 11 голів, що ставить під сумнів їхню можливість стримувати найкращого бомбардира ліги, який йде на абсолютний рекорд результативності. Так, “Металіст” непоганий в атаці, тоді як “Дніпро-1” любить “влаштувати пожежу” біля власних воріт. Не виключаємо, що свій гол номінальні гості знайти зможуть, проте загалом у перемогу фаворита віриться значно більше.

 

Прогноз football24.ua – 2:1

Металлист доказал способность создать проблемы любому сопернику, но не доказал способности забирать очки у лидеров. Максимум “желто-синих” прямо сейчас – это зацепиться за ничью с середнячком. Команда слишком слаба для противостояния с СК Днепр-1.

 

Мы ставим на победу “спортклубовцев”, хотя от них всегда можно ожидать неприятных сюрпризов. Рано или поздно за нестабильность накажут по-взрослому – но вряд ли это сделает Металлист.

 

Прогноз Footboom.com

У “Металіста” є одна тенденція: вони як регулярно пропускають голи, так їх і забивають. Частіше, правда, забивають меньше, ніж пропускають, але без голу поле покидають доволі рідко. Не здивуюсь, якщо і цього разу ставка знов зіграє. Правда, чомусь не бачу факторів, за рахунок яких “Металіст” може набрати бали у грі з дніпрянами. Якби вони не намагались, але все ж рівень дніпрян наразі вищій, да і мотивації у суперника вистачає, і недооцінки очікувати не варто, тому основною ставкою, хоч і з маленьким коефіціентом, можна брати перемогу господарів.

 

Прогноз на матч

В последних пяти матчах команда Днепр-1 одержала две победы и потерпела три поражения. В то же время, команда Металлист выиграла один матч, разошлась миром с соперниками два раза и проиграла два поединка.

 

В турнирной таблице Днепр-1 опережает команду Металлист на 32 очка и имеет лучшую разницу мячей: +29 против -14.

 

Также стоит обратить внимание, что практически во всех последних матчах Днепр-1 забивает два and_more за игру, что позволяет рекомендовать обратить внимание на ставку Индивидуальный Тотал Днепр-1 больше 1.5 с коэффициентом 1.30.

 

24_tur_koef