Прогноз Sport.ua – 1:0
Навряд чи керівництво дніпровського клубу запрошувало Юрія Максимова для того, щоб пройти якнайдалі у другому за рангом вітчизняному турнірі. Швидше за все, поставлене завдання було повернутися до лідерів Прем’єр-Ліги і за підсумками сезону знову пробитися до єврокубків.

Ця гра, найімовірніше, пройде за переваги «Дніпра-1». Ось тільки чи зможуть господарі поля досягти необхідного для себе результату? «Металіст 1925» непоступливий, що він неодноразово вже доводив. Тож якщо дніпряни і переможуть, то з мінімальною перевагою, припустимо 1:0.

Прогноз football.ua – 1:0
Юрій Максимов прийшов в команду за ходом сезону та ще не встиг втілити своє бачення футболу. Втім, він — досвідчений тренер УПЛ та зможе дати результат. Металіст 1925 — відповідний супротивник для того, щоб набрати три очки та розпочати переможну серію. До того ж дніпрянам важливо реабілітуватись перед вболівальниками за поразку від Полісся.

В останній раз команди зустрічались між собою наприкінці минулого розіграшу АПЛ. Дніпряни тоді боролись за чемпіонство та здобули перемогу з рахунком 3:0, проте зараз легкої прогулянки не буде — Металіст 1925 готовий дати бій.

Прогноз ua-football.com – 1:0
Минулого сезону “Дніпро-1” зіграв вкрай успішно, здобувши срібні медалі чемпіонату в напрочуд потужній боротьбі. Проте нинішні результати викликають не що інакше, як шок.

“Спортклубівці” зіграють на власному полі, проте й команда з Харкова не є аж надто поступливою. Тому ми не здивуємося, якщо свисток Романа Блавацького зафіксує бодай мінімальну перемогу “Дніпра-1”.

Прогноз football24.ua
Приход Юрия Максимова на пост главного тренера несколько стабилизировал ситуацию в СК Днепр-1. Команда сначала сыграла вничью с Колосом, потом довольно уверенно обыграла Зорю (хотя и с минимальным счетом), а в Житомире вела до 91-й минуты. И вела заслуженно – вылететь из Кубка пришлось только из-за одного неудачного удара в серии пенальти.

До полного выздоровления “желто-черным” еще далеко, а оборона всё так же оставляет соперникам достаточно шансов. Да и с атакой ещё не всё понятно – Полесье и Заря оставляли много пространства на собственной половине, а вот с блоком Колоса возникли огромные проблемы. Правда, перед тем матчем Юрий Максимов успел провести всего несколько тренировок.

Надежный букмекер FAVBET считает СК Днепр-1 безусловным фаворитом матча УПЛ. Коэффициент на победу подопечных Юрия Максимова – 1:47. На триумф Металлиста 1925 дают аж 7.80, а ничью оценили коэффициентом 4.60.

Специалисты оценили шансы на высокую и низкую результативность почти одинаково. На тотал больше 2.5 дают коэффициент 1.98, а на аналогичный тотал меньше – 1.92. Гол Александра Филиппова умножит вашу ставку на 2:75, а Алексея Сидорова – на 3:50.

Прогноз footboom1.com

Интересная игра, и очень сложно определить, кто из команд будет праздновать успех. Не удивлюсь, если голами команды не порадуют. “Металлист 1925” довольно неплохо в последнее время играет в защите, что позволяло им последние 5 матчей трижды сыграть “насухо”. У днепрян есть проблемы как с реализацией моментов, так и с их созданием. Поэтому ставка на тотал менее 2,5 выглядит интересно. Также не удивлюсь, если и будут голы, то забивать будет только одна команда.