Микола Павлов, а також наші власні джерела спростували чутки, що цієї зими “Дніпро” залишать усі українські голкіпери.

 

Як сьогодні повідомлялося, є дуже велика вірогідність того, що у це трансферне вікно Антон Каніболоцький перейде до “Кривбасу”, Денис Шеліхов до “Ворскли”, а Ігор Варцаба до “Нафтовика” з Охтирки.

 

Однак наші власні джерела, близькі до клубу, стверджують, що, якщо не усі три голкіпери, то Каніболоцький та Шеліхов точно дограють сезон у “Дніпрі”. Джерела стверджують, що Денис Бойко персонально подзвонив Ігорю Суркісу та сказав, що хоче дограти сезон у “Кривбасі”. Отже, “Кривбасу” кіпер на другу частину сезону не потрібен. Денис відмовився йти на конакт з нами, але джерела стверджують, що Бойко дограє сезон саме у “Кривбасі”.

 

Чутки навколо Дениса Шеліхова також не мають під собою жодного підґрунтя. Про це нам повідомив керманич “Ворскли” Микола Павлов. “Вперше чую. Ми не цікавимось цим гравцем. Я чув про цього гравця раніше, одначе про наш інтерес до нього я чую вперше. В нас є свої молоді голкіпери. Ми завжди за 10 днів до початку роботи маємо список гравців, котрих хочемо придбати. Дениса в цьому списку немає”, – заявив Микола Павлов.

 

На жаль, інформації щодо Ігора Варцаби ми не отримали, та ми щиро сподіваємось, що вихованець “Дніпра” залишиться у клубі, та захищатиме ворота дніпропетровскього клубу.

 

 

Володимир Шевчук, footballfans.com.ua