— Ласкаво просимо до нашого клубу, Вагнере! Які в тебе перші враження?

 

— В мене дуже добрі перші враження від перебування тут. Відчув дружнє ставлення усіх гравців, тренерів, персоналу. Вони зустріли мене дуже приязно. Усе добре, і в такій атмосфері лише збільшується бажання допомагати команді. Почувши про зацікавленість «Дніпра-1», я одразу погодився – це крок вперед у кар’єрі.

 

— Ти народився у Бразилії, але професійну кар’єру розпочав у Франції. Як це було?

 

— Так, я розпочав кар’єру у Франції, де грав п’ять років. Мені було тоді 15. Спочатку поїхав до «Ніцци», але потім опинився у «Бастії». Щоденно тренувався з професійними футболістами, грав у другій команді, а у першій лише одного разу потрапив до заявки на матч.

 

Потім агент запропонував мені варіант з Грузією. Звичайно, це була велика різниця порівняно з Францією, дуже багато змінилося для мене. Але дуже добре, що я став грати в основному складі «Сабуртало», і ми перебували на провідних ролях у Грузії. «Сабуртало» був хорошою командою, яка стала чемпіоном та виграла Кубок Грузії. По закінченню контракту я перейшов до «Динамо» (Батумі).

 

— Чи пам’ятаєш, що рік тому у складі «Динамо» ти на зборах грав проти нашої команди?

 

— Чесно кажучи, я не дуже добре пам’ятаю той матч. «Дніпро-1» виграв тоді. Так, під час матчу була невелика сутичка на полі. Деякі гравці «Дніпра-1» вже нагадали мені окремі епізоди, але, загалом, я не пам’ятаю багато з тієї гри.

 

— Який футбол тобі до вподоби та яка позиція є улюбленою на полі?

 

— Здебільшого я грав правого вінгера, але іноді виходив на позиції «десятки» та восьмого номера. Хоча є шульгою, більш зручно почуваю себе праворуч. Люблю швидкий комбінаційний атакувальний футбол. Так, я знаю, що в Україні багато команд сповідують силовий стиль, але я готовий до жорсткої гри.

 

 

scdnipro1.com.ua