Голкіпер СК «Дніпро-1» Валерій Юрчук поспілкувався з клубною пресслужбою у перший день після відпустки.

– Валерію, з року в рік у перший день після відпустки проходить медобстеження, потім перше тренування. Які відчуття та думки з приводу цієї звичної процедури?

– Цілком нормальні думки. Гадаю, що кожен за кожним скучив. Зараз усі проходять звичні процедури, ми усе це пройдемо і потім поїдемо на збори готуватися до чемпіонату.

– Цього року збори з новим тренерським штабом. Чогось нового очікуєте?

– Думаю, що нічого нового на зборах для нас не буде. Буде гарна робота, і далі вже все залежить від нас, як ми проведемо збори.

– Другий рік поспіль «Дніпро-1» фінішує зимою нагорі турнірної таблиці. До чого це зобов’язує, або якось додатково мотивує?

– Головне, щоб ми фінішували так в кінці чемпіонату, а не у зимову перерву. Думаю, що ми добре підготуємося на зборах до чемпіонату і будемо налаштовувати себе тільки на верхню частину таблиці.

– Другу поспіль зиму доводиться проводити відпустку під час війни. Що загадували під новорічною ялинкою і бажали іншим?

– Всі один одному бажають лише одного – щоб був мир, і щоб ми перемогли. Ну і звісно, ми можемо лише дякувати Збройним силам України за те, що можемо продовжувати грати у футбол. Переконаний, що ми переможемо і все буде в країні добре.


scdnipro1.com.ua