Голкіпер СК «Дніпро-1» Євгеній Волинець відповів на запитання клубної пресслужби після переможного матчу проти «Шахтаря» (3:1):

– Які були перші емоції після фінального свистка?

– Зрозуміло, що після матчу гарні емоції і позитивний настрій. Після фінального свистка дали волю емоціям, трохи покричали, але головне, що ми сьогодні перемогли, причому перемогли абсолютно заслужено. Будемо рухатися далі. А зараз ми закрили цей важкий місячний період, коли було багато матчів. Зараз трошки відпочинемо і будемо готуватися на заключні три матчі у цьому календарному році.

– Через пошкодження ти пропустив певний час. Наскільки важко було виходити після кількох тренувань на таку гру проти такого суперника? Хвилювався?

– Хвилювання не було, але я усе робив для того, щоб нормально відновитися і мені вдалося це зробити. Слава Богу, що все вдало пройшло. Звісно, коли ти пропускаєш на 5-й хвилині матчу, то твій настрій спадає, але у нас сильна команда, ми зуміли зібратися і переломити хід поєдинку.

– Як з воріт ти бачив гру у кінці першого тайму, і у другому, коли команда добре контролювала м’яч і тримала гру під контролем?

– Зрозуміло, що ми грали проти дуже сильного суперника, який вміє і любить грати з м’ячом. Деякий час нам треба було грати у захисті, але ми це перетерпіли, а гол у роздягальню після стандарту нам надав впевненості. У другому таймі також два голи-красені нам дуже допомогли, після чого ми вже грали за рахунком.

– З твого ракурсу ці голи, мабуть, виглядали особливо красивими?

– Просто фантастичні голи! Коли Бодя Лєднєв забив «Металісту 1925», я розумів, що це просто нереальний гол. Теж саме і зараз. Такі голи з власних воріт дуже зручно дивитися (посміхається). Гуцуляку вдалося також провести ударний місяць і добре, що він сьогодні забив. Олексій, на мій погляд, тільки красені-голи і вміє забивати (посміхається).

– Які плани на вихідні?

– Повертаюся до Дніпра. Оскільки я багато пропустив, то треба і відпочити, і попрацювати. Треба повертати ту форму, котра у мене була до травми.