– Юрію Миколайовичу, який зараз стан справ у клубі, на скільки погана фінансова ситуація? Також у пресі ходить інформація, що клуб шукає інвесторів, що ви знаєте про це?

– На жаль, з березня 22-го року я і мій син Максим Береза одягли військову форму для захисту Батьківщини і впливати на процеси в клубі ми практично і юридично не могли.

Зараз, починаючи влазити в справи клубу, можу сказати, що є велика проблема з інвестором. Це категоричне й критичне питання. Тому я готовий розглянути всі умови і пропозиції щодо нового інвестора. Готовий навіть покинути посаду почесного президента, вийти з футболу і передати всі юридичні права тому хто готовий врятувати клуб.

– Тобто ви покинете посаду почесного президента клубу, а Максим Береза, який є співвласником клубу, продасть чи віддасть свою частку комусь іншому?

– Так, все вірно, я хочу щоб “Дніпро-1” жив. Місто Дніпро має право на великий футбол і Лігу Чемпіонів. Якщо заради цього треба пожертвувати своєю посадою та часткою, то я і Максим готові.


TG-канал Дніпрянин