Головний тренер СК «Дніпро-1» Юрій Максимов прокоментував підсумки переможного матчу над одеським «Чорноморцем» (5:2) на післяматчевій пресконференції:

– З чим була пов’язана заміна Філіппова?

– У нього досить серйозна травма. Йому наступили на гомілкостоп. Будемо робити МРТ і головне, щоб хоча б перелому не було. Тому ми і зробили заміну, випустивши Танчика, а Філіппов вже не міг грати.

– З чим ви можете пов’язати не переконливу гру команди за рахунку 3:1?

– «Чорноморець» – це теж дуже гарна команда. Там захисники добре м’ячом володіють і один в один гарно грають, не бояться розпочинати атаку. За рахунку 3:1 ми намагалися контролювали м’яч, але пропустили і була якась суєта.  Це все складова футболу. «Динамо» вигравало у «Полісся» 2:1, але кияни програли 2:3. Ми теж побоювалися, щоб не довести до цього.

– Команда фінішувала на першому місці за підсумками першого кола, але раніше команди з Дніпра вже не раз були першими на екваторі, а потім опускалися нижче. Є у вас якийсь рецепт, як так провести весну, щоб залишитись першими за підсумками всього чемпіонату?

– По-перше, у нас у цьому році ще дві гри – це буде початок другого кола. Ми на кожну гру виходимо і граємо. Як там буде далі покаже час.