– Пеглоу, вітаємо! Про враження після матчу годі й запитувати?

 

– Звичайно, я щасливий! Давно не забивав, і дуже добре, що нарешті це сталося. Але найголовнішим є те, що голи допомогли команді перемогти.

 

– Наскільки ти вже набрав кондиції після травми? І як почуваєшся після повного матчу?

 

– Робота над фізичним станом триває кожного дня, і після травми я вийшов вже практично на стовідсоткову готовність. Сьогоднішня гра та голи, впевнений, допоможуть на шляху до цього. Так, я відіграв 90 хвилин, але ще треба дещо попрацювати, аби вийти на оптимальні кондиції.

 

– Чемпіонат наближається до кульмінації. Наскільки для тебе захоплюючою є ця боротьба?

 

– Так, чемпіонат дійсно дуже цікаво складається, триває напружена боротьба. Ми намагаємося повністю концентруватися на цьому і віддати від себе все найкраще. А чемпіонат виграє той, хто припуститься меншої кількості помилок. Залишилось вже не так багато матчів, і кожен з них – як фінал. В нас є шанси, тим більше маємо ще гру з лідером між собою. Будемо намагатися не втрачати очки та йти до мети.

 

– Наскільки виправдав сподівання футбол, з яким ти стикнувся в Україні?

 

– Перш за все, я був дуже приємно вражений майстерністю гравців нашої команди. Ми маємо низку футболістів дуже високого рівня. Це дуже добре для зростання всієї команди.

 

– Чи можна говорити, що твоя адаптація в Україні вже завершилася? Які враження від нашої країни?

 

– У тій частині країни, де ми базуємося, спокійно; місто є дуже приємним, мені подобається. І так, я комфортно почуваюся у команді, вже адаптувався. Залишилось лише по-справжньому впіймати ритм та забивати більше голів.

 

 

scdnipro1.com.ua