Напередодні матчу проти Металіста-1925 інтерв’ю клубній прес-службі дав форвард СК Дніпро-1 Владислав Войцеховський.

 

— Влад, останнім часом на бік атакуючих гравців команди можна почути чимало критики. Наскільки вона є слушною, і якщо так, то який можна знайти рецепт, щоб більше забивати?
— Я повністю згоден з критикою, оскільки нападник повинен забивати, і повинен забивати багато. І кому це робити, як не форварду? Які для цього рецепти знайти? Ми багато працюємо на тренуваннях, більше приділяємо уваги реалізації. І моментів під час матчів команда створює достатньо, надіюсь, що невдовзі будемо краще їх реалізовувати.

 

— Позаду вже перше коло — це третина чемпіонату. Ви зіграли з усіма командами. Який матч для Дніпра-1 склався краще за інших, а яку гру хотілось би скоріше забути?
— Думаю, що самий змістовний футбол ми показали з Таврією-Сімферополь, а також хороша гра у нас вийшла з Реал-Фармою, коли нам вдалося реалізувати моменти і повністю контролювати гру. Дуже важкий матч вийшов у нас в Новій Каховці проти Енергії, де нас, відверто кажучи, суперник пробачив в кінцівці зустрічі, коли міг забити. Ну і з Металістом-1925 перша гра була дуже важка.

 

— До речі, саме з Металістом команді грати найближчий матч. Ти бачив дніпровсько-харківське протистояння, коли був у дублі Дніпра. Зараз, на твій погляд, матчі між командами цих двох міст також мають принципове значення?
— Безумовно, це дуже принциповий матч. Ми їдемо тільки за перемогою. Дуже ретельно готуємось до гри, розбираємо суперника. Команда у них підсилилась, стале грати ще більш якісно, ніж на початку чемпіонату, коли ми з ними вперше зустрічались. Це хороший, міцний суперник.

 

— Що у Харкові буде самим важким для нашої команди?
— Впевнений, що у матчі буде дуже високе напруження. На перший план вийде боротьба, тому обов’язково потрібно буде вигравати кожний двобій у суперника. Ну і потрібно буде забивати. З цим прийде перемога.

 

— Відчувається різниця між рівнем суддівства у другій лізі, та більш сильних дивізіонах? І що чекаєш від суддівства у Харкові?
— Звичайно, хочеться щоб судді взагалі не перешкоджали грати у футбол, і хочеться щоб, команди самі вирішували на полі, хто з них сильніший. Але я не скажу, що вони нам чимось заважають. Все одно, все тільки залежить від нас, як ми самі будемо грати. Якщо будемо забивати, то ніякий суддя нам не завадить перемогти.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1